TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Humanitarni koncert uz svjetski dan borbe protiv AIDS-a
KUTINA - Udruga Izazov prikljuuje se obiljeavanju svjetskog dana HIV-a te e 1. prosinca u vremenu od 11 do 14 sati ispred Robne kue Kutina dijeliti prigodne promotivne materijale te nizom aktivnosti skrenuti pozornost na problem oboljele djece i njihovu socijalizaciju.

1. prosinca obiljeava se svjetski dan borbe protiv AIDS-a, dan koji intenzivnije upozorava javnost na teinu bolesti i apelira na ovjeanstvo da se informira i razmisli o svojim postupcima. Ocjenjuje se da danas u svijetu ivi oko 36 milijuna ljudi zaraenih smrtonosnim HIV virusom, a preko 500.000 djece je umrlo od te opake bolesti.

Nacionalna udruga IZAZOV za promicanje prava i socijalizaciju djece oboljele od HIV-a, a s osnovnim ciljem aktivnosti na promicanju prava i socijalizaciju djece oboljele od HIV -a s posebnim naglaskom na njihove probleme i potrebe te socijalizaciju u drutvenoj zajednici gdje ive, registrirana je 19.travnja 2006.

Kutinska udruga 'Izazov - udruga za promicanje prava i socijalizaciju oboljelih od HIV-a', organizira humanitarni koncert "Budi mi prijatelj" 1. prosinca u Sportskom centru Kutina.
Nastupiti ce: Gibonni, Tedi Spalato, Massimo i Marija Husar.
Pretprodaja ulaznica (30 kn): portski centar Kutina i caffe bar RAM.
Sav prihod od prodaje ulaznica nakon namirenja svih trokova koncerta, namijenjen je radu udruge, a ovim koncertom Kutina ulazi u Svjetsku mreu gradova koji slicnim koncertima obiljezavaju Meunarodni dan borbe protiv AIDS-a.
Kulturni Centar Mladih Kutina pokrenuo je i posebnu Internet stranicu koncerta, koju mozete pronaci na adresi www.kcm.hr/budimiprijatelj
Postavljeno 23.11.2007. by Ivana Maaroši
Broj otvaranja:2777
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.