TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Nema ponuda za kupnju dionica ZRC-a
Kako je bilo za oekivati, ni na drugi natjeaj za kupnju 90 posto dionica Zdravstveno-rekreacijskog centra Lipik nije dostavljena niti jedna ponuda, pa bi uskoro trebao biti objavljen i trei natjeaj u kojem bi dionice trebale biti ponuene po posebnim uvjetima. Prvi natjeaj je proveden jesenas po nominalnoj cijeni od 2,87 milijuna kuna, dok je proli s poetka ove godine objavljen sa cijenom od 823.000 kuna, tj. u iznosu od 30 posto od nominalne vrijednosti dionica. Potencijalni kupci navodno postoje, ali nikako ne pristaju na uvjete iz prolih natjeaja.
Postavljeno 25.01.2006. by Dejan Ilii
Broj otvaranja:3184
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.