TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Akcija: oglašavanje
Kraj je godine, a Vi želite svojim partnerima i kupcima poželjeti sve najbolje u idućoj 2008. godini. Najjednostavniji i najefektivniji način je plasirati čestitku putem medija, ali visoke cijene oglasnog prostora ne dopuštaju Vam takav luksuz.

TAKOdobar list i internet magazin TAKOdobra.com nude ne samo najpovoljniji već i najučinkovitiji način reklamiranja. TAKOdobra.com ima prosječno 1000 različitih posjetitelja dnevno dok TAKOdobar list izlazi u nakladi od 700 primjeraka. Naši čitatelji pripadaju dobnoj skupini od 16 – 30 godina koja je i potrošački najaktivnija.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane poslovne subjekte da se za vrijeme božićnih i novogodišnjih praznika oglase u petom broju TAKOdobrog lista ili putem internet portala TAKOdobra.com.

Kontakt:
Marko Barčan,
marko.barcan@gmail.com
098 92 92 174

banner naslovna
Postavljeno 10.12.2007. by Marko Barčan
Broj otvaranja:5707
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.