TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
TAKOdobar list: 5 broj u prodaji
Izašao je novi, 5. broj TAKOdobrog lista koji i ovaj put donosi mnoštvo interesantnih i zanimljivih tema. Prvih nekoliko dana list e se nalaziti iskljuivo u prodaji na Boinom sajmu u Pakracu (20.12. – 23.12.) i malonogometnom boinom turniru u Lipiku LIPIK2007 (do 27.12.). Nakon toga, ukoliko cjelokupna naklada od 500 primjeraka ne bude rasprodana, list e biti distribuiran i na standardnim prodajnim mjestima (trgovinama i kioscima).

Poklon svim itateljima 5. broja TAKOdobrog lista je stolni kalendar za 2008. godinu.

Iz sadraja izdvajamo;

TEMA BROJA: Boini obiaji naših djedova i baka

Kako su nekad naše bake i djedovi slavili Boi, a kako Boi slavimo danas. Uz boine obiaje donosimo i najave novogodišnjih doeka pa ukoliko se još niste odluili gdje proslaviti 2008. moda vam cjelokupni popis dogaanja pomogne.

GLAS NARODA: Dravna ergela „Lipik“ - mit ili stvarnost
Lipicanci su se vratili, no i dalje postoje brojni birokratski problemi oko konja i lipike ergele koja pretendira biti dravna. Što eli Poljoprivreda Lipik? Saznajte istinu o lipicancima!

PRILOG: daruvarski.info.
Na dvije stranice donosimo glavna društvena i kulturna zbivanja Grada Daruvara. Informacije… elite s partnerom u kino, no ne znate koji film igra i kada? Provjerite u TAKOdobrom listu!

NIGHTLIFE
Oštro oko naših fotografa Santa Tessarija i Alena Štora u akciji. Što se nosi vikendom vani? Tko su naše lokalne zvijezde? Najbolje od najboljeg! Lijepo je biti vien u novinama u kojima vladaju TAKOdobri kriteriji. (Stavili smo fotografije kojeg momka tek toliko da ne kaete da smo pristrani)

Uivo s terena: Kolinje i rakija za sve
Humoristina pria o gašenju jednog mladog svinjskog ivota. Sve za dobrobit ovjeka!

Sve to i još mnoge druge zanimljive stvari samo u TAKOdobrom listu.


Godinji kalendar na poklon uz list
Postavljeno 21.12.2007. by Marko Baran
Broj otvaranja:5987
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.