TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Pakrački srednjoškolci putuju na Zimske olimpijske igre
Matea Komljenović, Luka Djulabić, Nikolina Iličić i Tamara Markušić te profesori Marija Puškarić i Mario Tušek provest će sedam dana na Zimskim olimpijskim igrama u Torinu gdje će predstavljati Hrvatsku s ciljem promicanja olimpizma, sportskog duha i razvoja ljudskih prava. U Italiji, gdje će bit gosti srednje katoličke škole Castelli iz Navara, provest će 7 dana. Na put kreću 12. ili 13. veljače i tamo bi trebali predstaviti svoje projekte, družiti se s mladima iz cijeloga svijeta te posjetiti neke sportske događaje na Zimskim olimpijskim igrama.
Postavljeno 02.02.2006. by Dejan Iličić
Broj otvaranja:3265
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.