TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Crni početak nove godine u našoj županiji

Ispraćaj Stare godine protekao uz nekoliko događanja koje je evidentirala policija kao što je teška krađa provaljivanjem u trgovinu Lux u Jelačićevoj ulici, dvije prometne nesreće – u jednoj je teško ozlijeđen 12-godišnji dječak.

Nesreća se dogodila u ulici Točak na Staru godinu kada je zbog proklizavanja kombi vozilo krenulo unatrag pri čemu je vozilo udarilo u dječaka koji je teško ozlijeđen.

Vozaču kombija je alkotestom izmjereno 1,3 promila alkohola. Policija je zabilježila i četiri narušavanja javnog reda i mira. Pri tom je zabilježen i napad na policajca do kojeg je došlo u Lermanovoj ulici od strane 26-godišnjeg mladića kojem je izmjereno 2,03 promila alkohola. Uz vinovnika izgreda lakše je ozlijeđen i jedan policajac.

Nažalost unatoč brojnim upozorenjima došlo je i do stradavanja od petarde. U jednom požeškom kafiću tijekom novogodišnje fešte od petarde je teže ozlijeđena ženska osoba, kojoj je uslijed eksplozije nesmotreno bačene petarde stradala ruka. Naime, 19-godišnja djevojka posegnula je za petardom misleći da je na pod joj ispao ruž. Tada je na nesreću došlo do eksplozije pri čemu je djevojci opečen dlan ruke a zadobila je frakturu i kažiprsta lijeve ruke.


Izvor: rva.hr
Postavljeno 03.01.2008. by TAKOmedia
Broj otvaranja:2995
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.