TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Snijeg u novogodišnjoj noći zabijelio Požegu
Brojni Požežani ponovo su se okupili na Trgu sv. Trojstva kako bi zajedno ispratili Staru i dočekali Novu godinu. U organizaciji agencije za marketing "Aurea" za dobro raspoloženje pobrinuli su se tamburaški sastav Zlatna dolina i DJ Leda ali svakako i 200 l kuhanog vina te tristotinjak litara šampanjca koje je osigurala Gradska turistička zajednica.

Novu godinu svojim su sugrađanima zaželjeli gradski i županijski čelnici pri čemu se Zdravko Ronko našao u nesvakidašnjoj ulozi. Naime posljednje sekunde Stare godine ispratio je kao župan, da bi u Novu godinu ušao kao gradonačelnik Požege.

Uz njega su bili sada već bivši gradonačelnik Marijan Cesarik te novi župan Rastislav Navratil. Tijekom najluđe noći najzaposleniji su bili djelatnici zimske službe koji su što prije željeli ukloniti sa prometnica desetak cm novog snijega.

Jesu li u tome uspjeli, valja prosuditi i po činjenici što su zabilježene svega dvije prometne nezgode, a samo u Požegi zimska je služba posula ceste sa preko 35 t soli, a čak 150 tona na cestama požeške kotline.

Izvor: rva.hr
Postavljeno 03.01.2008. by TAKOmedia
Broj otvaranja:2846
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.