TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Vinogradari proslavljaju Vincelovo
Poeško-kutjevako vinogorje ovih je dana u znaku sv. Vinka ili narodski reeno Vincelova, tradicionalnog vinogradarskog blagdana s kojim za vinare zapoinje i nova radna godina.

Poeško-kutjevako vinogorje ovih je dana u znaku sv. Vinka ili narodski reeno Vincelova, tradicionalnog vinogradarskog blagdana s kojim za vinare zapoinje i nova radna godina.

Tako su za danas svoju feštu najavili u Kutjevu d.d., sutra e kod Ive Enjingija biti ujedno najavljen i ovogodišnji glazbeni festival Zlatne ice Slavonije a sve e završiti velikom feštom u samom Kutjevu gdje e u petak i subotu biti odrano Kutjevako Vincelovo“.

Izvor: rva.hr
Postavljeno 21.01.2008. by TAKOmedia
Broj otvaranja:3648
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.