TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Novi broj TAKOdobrog lista!
Mladi Lipika i Pakraca pod okriljem Udruge Novi Lipik izdaju novi, 6. broj TAKOdobrog lista koji e biti distribuiran u petak 29. veljae 2008. godine na raznim mjestima u našim gradovima.

U drugoj godini izlaenja mladi uvode mnoštvo promjena, a ovogodišnji prvi broj najpogodniji je bio za taj prelazak. Umjesto dosadašnjih 500, distribuirat e se 2000 primjeraka. List dolazi u nešto veem formatu, brojano, u postotcima iskazano oko 30% tako da se to odrazilo i na mogunost vee koliine sadraja. Tisak je potpuno u boji i ono što je moda najvanije, TAKOdobar list je (od) ove godine za graanstvo besplatan! Kako smo u projektu lista, koji se radi na entuzijastikoj osnovi, morali uskladiti brojne privatne obveze prisiljeni smo ove godine izlaziti u periodu od svaka dva mjeseca s tono odreenim datumima navedenim u listu.

Što to donosi TAKOdobar list?
U tempu izlaenja od svaka dva mjeseca TAKOdobar list nije klasina vijest-novina, no to ni ne pretendira biti jer taj posao vrlo dobro radi Pakraki list. Ipak, TAKOdobar list donosi mnoštvo zanimljivosti kroz razne standardne rubrike. Od komentara društvene kronike, teme broja, slike nonog ivota u našim gradovima, zanimljivih dogaanja i najava, priloga, iz cjelokupnog sadraja ovog broja izdvajamo;

U temi broja proitajte „Mladenaki poroci: breme ili hir našeg doba?“ Da li je situacija s mladima doista loša kako se esto u raznim medijima prikazuje? Proveli smo zanimljiv upitnik na poveem uzorku srednjoškolaca, sakupili podatke, porazgovarali s psihologom i dobili zanimljive rezultate.
Bili smo s gradonaelnikom Lipika Antunom Haramijom na kavi, u zanimljivom razgovoru poaskali smo o raznim temama – Ergela, ZRC ili o tome tko ima skuplji sat – gradonaelnik ili premjer?
Što se ita u našim gradskim knjinicama? Slike s 10. obljetnice dobrovakih maškara. Slike nonog ivota Pakraca uz ekskluzivnu najavu ususret pet godina nonog ivota koliko biljei naš objektiv. Intervju s direktoricom PCP-a Vidom Ilii – prema kuda se kree poduzetniki centar? Forum – Tko je i gdje vidio duhove i prikaze u našem kraju? U smiješnoj strani prie donosimo priu o ljubodromima – mjestima gdje mnogi mladi, ali i stari trae utjehu u noi, naravno obraeno na naš nain.
Prilozi: Daruvarski.info, PCP i iCENTAR. Na kraju, ali na poetku u uvodniku proitajte društvenu kroniku - bitka za koncertnu binu u Pakracu.

Dok mnoštvo gradova u Hrvatskoj nema „vlastite“ lokalne novine, Lipik i Pakrac imaju ak dvoje. Nesumnjivo, TAKOdobar list obogauje ponudu lokalnih medija koji se bave svojim graanima i nastavlja ve više od stoljetnu tradiciju lokalnog novinarstva.

 

Postavljeno 28.02.2008. by Marko Baran
Broj otvaranja:6930
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.