TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Radionica izrade pisanica
U ponedjeljak 10.03.2008 u 18.00h u Muzeju grada Pakraca odrana je radionica izrade pisanica starom tradicijskom tehnikom ukrašavanja vunom i zukvom.

Ovu ve gotovo zaboravljenu tehniku sudionicama radionice prezentirala je ga Marija Horvat. Sudionice radionice bile su lanice Udruga: Hrvatska ena Prekopakra, Hrvatski pleter Pakrac, Hrvatska ena Badljevina i Hrvatska ena V. Banovac.

U etvrtak 13.03.2008. s poetkom u 18.00h u Muzeju grada Pakraca e se odrati druga radionica gdje e ga Jasna Molnar-Kuki prezentirati ukrašavanje pisanica voskom.


Izvor: pakrac.hr
Postavljeno 12.03.2008. by TAKOmedia
Broj otvaranja:4310
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.