TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
007. u Lipiku i Pakracu!
U novom nastavku od 30. travnja 2008., 007 nam dolazi još opremljeniji, bolji, s mnogo više elana i akcije…

Iako ste iz uvodne reenice mogli naslutiti da se radi o novom nastavku Jamesa Bonda, ovo je najava za 007. broj TAKOdobrog lista, a naravno, svaka slinost s agentom 007 je sluajna.

Tema broja su maturanti i njihove obveze. Donosimo i informacije o upisima na fakultete za, prema našem malom istraivanju, solidan broj onih koji se još nisu odluili. Takoer, tu su i „pravi“ studentski savjeti.
Porazgovarali smo ponovno s gradonaelnikom Lipika Antunom Haramijom, a od ovog broja nam se u „kavi s gradonaelnikom“ pridruio i gradonaelnik Pakraca, saborski zastupnik Davor Huška. Što se moe napraviti u Saboru? Donosimo kratke informacije o pakrakim i lipikim gradilištima. Kako e se riješiti neugledno korito Pakre? Je li sud izgubljen? Pakrako ljeto? Uz sve to prava „kava“ ne prolazi ni bez ponekog „tricky“ pitanja, pa što gradonaelnici misle o napretku susjednog grada i koga bi pohvalili, normalno „ne elei nikoga isticati“, proitajte, jer moralo se nekoga istaknuti…
Pozabavili smo se ozbiljnije (ne)kulturom naših graana i donijeli neke zakljuke. Ciklus Virtuoso, Dani knjige... Što se ita u knjinicama? Imamo i nagradnu igru knjinice Pakrac (u sljedeem broju Knjinice Lipik). Tu je i kupon Fitness studia Ana za besplatni odlazak u teretanu.
Da odmah krenemo s ve tradicionalnim, najzanimljivijim dijelom „smiješna strana prie“... Nastavljamo priu o elitnom turizmu u Lipiku. Ovog puta zaigrali smo golf „na 18 rupa oko Raminca“. Osnovan je golf klub, a uzeli smo i izjave svih lanova na najsuvremenijem golf terenu današnjice.
Provjerite jeste li u „Nightlife“ slikama u zdanja dva mjeseca. Ukoliko ste sigurni da se niste slikali, moda ste to napravili u zadnjih pet godina bar jednom, a to vam je bila „ulaznica“ za ekskluzivnu reportau o „pet godina NoviLipik i TAKOdobra.com NightLife“ koliko naš objektiv prati nona zbivanja.

Posjetili smo razne dogaaje! AutoShow… Mislite proitati nešto kvalitetno o autima? Zaboravite, jer to moete proitati na 100 drugih mjesta, ali ne i u TAKOdobrom listu… Tu su i poljoprivredni sajmovi naše okolice: Gudovac i Vino-kap… Proitajte kako smo se preorijentirali na poljoprivredni sadraj…
Na forum-u se „pljuje“ po „narodnjacima“, a isti ti plešu na njima u prvim redovima. Proitajte razmišljanja naših forumaša. Inernet novosti našeg podruja. Zabavnik nalazi odgovor „zašto krava pase travu?“ a od ovog broja imamo i strip crtaa Devisa Vodopia iz Pakraca s „Panjevima“.

U intervjuu smo porazgovarali s ravnateljicom pakrake knjinice Monikom Luci. „Biti mlad i uspješan u Pakracu“ nekima je moda Utopija, no proitajte jer postaje naša realnost. Više od 20 autora u listu, biciklizam, razne udruge, dokaz su da u Pakracu i Lipiku ima „zdravog mesa“ pa o tom pozitivnom svijetu proitajte u „Uvodniku“ TAKOdobrog lista. …opremljeniji, bolji, s mnogo više elana i akcije? Zakljuit ete kad vidite… Na kraju, postoje stvari koje se jednostavno ne mogu kupiti novcem! Meu njima je i TAKOdobar list!
Postavljeno 30.04.2008. by Marko Baran
Broj otvaranja:5901
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.