TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Web novosti sa našeg područja
U posljednjih nekoliko mjeseci na Internetu su osvanule nove Web stranice sa našeg područja. 

MIK2 tiskara
Tako se novim stranicama može pohvaliti Mik2 tiskara (www.mik2.hr) koja se predstavila u stvarno odličnom izdanju, kako izgledom tako i sadržajno. Svoju prezentaciju na Internetu po prvi put ima i Fitness studio «Ana» (www.fitness-ana.hr) na čijim stranicama možete naći puno korisnih informacija o zdravom životu i održavanju tjelesnog izgleda. Dobrovoljno vatrogasno društvo Lipik je povodom svoje 125-godišnjice također dobilo svoj Internet kutak (www.lipik.org/dvd-lipik). Tako u njemu možete saznati niz informacija o vatrogastvu u Lipiku, o povijesti vatrogastva na ovim prostorima, pogledati galeriju fotografija i pročitati vijesti. S nama je ponovno i Dabirc.com, stranica mladih Daruvara koja se bavi noćnim izlascima. Za sada su nam pripremili presjek slika iz 2006. godine, a uskoro planiraju ponovno krenuti sa slikanjem i obilaženjem daruvarskih, ali i pakračkih kafića. Ako želite ući u paintball svijet, posjetite nove stranice paintball kluba «Škorpion» (www.scorpion.hr). Osim novih stranica ima još puno Internet zanimljivosti na našem području. Tako je Lipički list dobio svoje online izdanje na službenim stranicama Grada Lipika (www.lipik.hr), a i na «Lipa portalima» (lipik.net, lipik.com, lipik.org) možete pronaći mnoštvo novih i zanimljivih stvari.

Fitnes studio Ana

Vatrogasna zajednica Lipik

Paintball klub Škorpion
Postavljeno 20.05.2008. by Dejan Iličić
Broj otvaranja:7609
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.