TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Osnovana grupa Lipičana i Pakračana u trenutku kada trebate izdvojiti milijun dolara za tri Pakračanke
Facebook našim sugrađanima oduzima sve više slobodnog vremena, a što se tamo događa donosimo vam u sljedećim redovima.

Manuela Marter, jedna od najskuplji Pakračanki na Facebook-u i Matija Kulhavi, tajnik zajednice Lipik-Pakrac
Osnovana grupa Lipičana i Pakračana
Od ožujka Lipik i Pakrac imaju svoju zajednicu na Facebook-u. Velikim zalaganjem i trudom gospodina Matije Kulhavog, danas zajednica Lipik-Pakrac broji oko 60 članova. «Cilj nam je povezati što više Lipičana i Pakračana u Hrvatskoj i svijetu, omogućiti upoznavanje svih generacija, stvaranje veza i poznanstava. Tako npr. jedan osnovnoškolac ili srednjoškolac može upoznati dipl. ing. Dinka Matijaševića, mladog i školovanog Pakračana koji danas igra važnu ulogu u kompaniji Ericsson Nikola Tesla te od njega dobiti odlične savjete za daljnje školovanje i napredovanje u karijeri. Također smo za sve članove grupe uveli brojne prednosti, tako da članovi prvi dobivaju neke članke i najave iz TAKOdobrog lista», rekao nam je tajnik zajednice Lipik-Pakrac Matija Kulhavi, koji vam je na raspolaganju većinu dana na Facebook-u, pa mu se slobodno javite i raspitajte se o svemu što vas zanima.

Milijun dolara za tri Pakračanke
Na Facebook-u možete instalirati stotine raznih aplikacija s kojima se možete zabavljati po cijele dane. Jedna od najpopularniji aplikacija je "Friends for Sale" gdje možete kupovati jedni druge, a svaka kupnja određene osobe podiže joj cijenu za određen iznos dolara. Kada kupite određenu osobu, ona postaje vaš kućni ljubimac, hranite ju, kupujete joj poklone itd… Tako da bi među svojima kućnim ljubimcima imali tri najskuplje Pakračanke Morenu Mandić, Manuelu Marter i Ivonu Pavković, morate izdvojiti preko milijun dolara. Najskuplji Pakračan je Santo Tessari za kojeg su cure spremne platiti preko 300 000 dolara da bi ga bar na trenutak imale, makar to bio Facebook. Zanimljivo je da Santu posjeduje Manuela Marter, jedna od najtraženijih Pakračanki, dok Santo u svom brlogu ima preko 10 cura, a najviše je izdvojio za lijepu Janu Lukić.

Postavljeno 20.05.2008. by Dejan Iličić
Broj otvaranja:8562
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.