TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Maketa starog grada Pakraca predstavljena građanima
U Gradskom muzeju Pakrac, sinoć je građanima predstavljena maketa starog grada Pakraca, koju je načinio najstariji pakrački obrtnik Antun Pavlović. Ujedno, on je maketu poklonio gradskom Muzeju te izrazio želju da se i mlađe generacije upoznaju s našim gradom kakav je izgledao početkom 20. stoljeća.

Na otvorenje je sa sjednice Sabora došao i gradonačelnik Davor Huška, ustvrdivši da su danas obnovljene zgrade u kompleksu Janković istovjetne s onima prijašnjima te najavio radove u dvorištu kompleksa.

Ravnateljica POU Jelena Hihlik je pak rekla da ju raduje činjenica da su naši građani prepoznali vrijednost Muzeja, u današnje vrijeme kada je teže doći do eksponata te da Muzej ne čini samo nekolicina ljudi već svi građani Pakraca.


Ravnateljica Jelena Hihlik predaje gosp. Pavloviću zahvalnicu za poklonjenu maketu
Maketu možete vidjeti svakim radnim danom od 10 do 14 sati.

Građanima se obratio i gradonačelnik Huška

Gosp. Pavlović objašnjava što se gdje nalazilo u starom Pakracu
Postavljeno 21.05.2008. by Ivana Mađaroši
Broj otvaranja:3711
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.