TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Kulenijada 2008.
Turistika zajednica Grada Poege i ove godine e organizirati ve tradicionalnu 28 kulenijadu u Poegi natjecanje privatnih proizovaa kulena. Program kulenijade poine 13.lipnja 2008 godine u 7.30 sati kada se donose uzorci za ocjenjivanje u mesnu industriju «Papuk» Industrijska 11 u Poegi nakon ega e struna komisija izvršiti ocjenjivanje. Proizvoai kulena koji su zainteresirani da uestvuju u manifestaciji trebaju donijeti kulen, potvrdu o pregledu mesa te kotizaciju od 100 kuna. Idueg dana 14.lipnja (subota) 2008 biti e odrana degustacija kulena za graanstvo i posjetitelje s poetkom u 10.30 minuta u šetališnoj zoni (raskrije Lermanove i Florijanove ulice) naravno uz dobru vinsku kapljicu vinara poeškog i kutjevako kraja te uz zvuke tamburice. Završna priredba kulenijade odrati e se 27.lipnja 2008 u vatrogasnom domu u Poegi kada e biti proglašeni pobjednik ovogodišnje kulenijade te dodijeljena priznanja nagraenim kulenarima. Ovogodišnja novost na kulenijadi je da e Turistika zajednica Grada Poege pobjedniku ovogodišnje kulenijade dodijeliti novanu nagradu od 3.000 kuna. Medijski pokrovitelj i ovogodišnje Kulenijade je Kronika Poeško-Slavonska. Pokrovitelji Grad Poega i Poeško-Slavonska upanija Kulenijada u Poegi je postala apsolutno poeški turistiki i gospodarski brend ovoga kraja koji nastojimo što kvalitetnije prezentirati kako gostima tako i potencijalnim gospodarskim partnerima. Pozivam sve proizvoae kulena u Slavoniji da sudjeluju na najstarijoj Kulenijadi u Hrvatskoj.
Izvor: pozezeni.com
Postavljeno 28.05.2008. by TAKOmedia
Broj otvaranja:3315
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.