TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
TAKOdobar list 8. broj
Vidjeti NLO u Lipiku vie i nije neka velika stvar. Dejan Jankovi, pakraki uspjeh na modnoj sceni, nije s njima imao iskustva. Dejan je zato upoznao mnoge osobe s hrvatske estrade, a da njegov intervju, modna pria ne bi bila usamljena tu je predstavljanje polivalentnog salona visoke mode koji je otvoren poetkom lipnja u Lipiku. Direktor salona, mladi poduzetnik Hrvoje Marin izjavio je kako ima robe i najveih dizajnera svijeta, za koje tvrdi da ima trite u Lipiku i Pakracu. Osim toga, Hrvoje je salon stopio sa prirodom, to je uz ponudu oduevilo i samog Dejana, koji je u posjetu salonu odstranio sve dlaice s tijela.

Na stranu sa smijehom i smiješnom stranom prie. Maoretkinje grada Lipika godinama su zapostavljene u izborima najboljih – sportaša godine za koje prema vienom nisu dovoljne ni brojne svjetske medalje. Zašto je tome tako? Suprotstavili smo Vam takoer „Pakrako ljeto“ i „Lipanj u Lipiku“ Pitamo se zašto obje manifestacije u lipnju te kako bi trebalo biti? Dovoljno je samo rei – kolumne - U SRIDU; Dejan Ilii i Marko Baran.

Tema broja: Slavonija u kontekstu hrvatskog turizma. Posjeujui brojne sajamske priredbe, u razgovorima s djelatnicima agencija i Hrvatske turistike zajednice došli smo do poraznog podatka o gotovo nepostojanoj promociji Slavonije, a posebno nama interesantne Poeško-slavonske upanije. Kakvo je stanje u Lipiku i Pakracu? Gdje griješi Hrvatska turistika zajednica te koja nas to brošura predstavlja u svijetu proitajte u našem malom istraivanju. elite se moda i sami baviti turizmom? Smislili smo i za vas pet ideja.

NK Lipik su prvaci sezone i to ve svi znaju, no ne zna gotovo nitko kako se stvarala pobjeda i kako su to doivjeli sami igrai. Uz nogomet, tu je i najava ovogodišnjeg Streetballa. Slike biciklijade, nightlife-a te kad igra Hrvatska (repka), strip, vicevi i brojne druge zanimljivosti…

Novi, 8. broj TAKOdobrog lista simbolino obiljeava godinu dana od izlaska prvog broja 25. svibnja 2007. Koristimo ovu priliku i da se zahvalimo Pakrakom listu na savjetima i strunom pomoi. Svaki broj, pa tako i ovaj predstavlja jedno novo iskustvo, jedan novi istraivaki rad i novu kompoziciju u svijetu mladih, njihovih stavova i izraajnosti. TAKOdobar list jednostavno donosi samo onu zanimljivu stranu prie.
Postavljeno 20.06.2008. by Marko Baran
Broj otvaranja:6297
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.