TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Hip-hop festival u Pozegi, 11.7.2008.
Drugu godinu zaredom poeka radijska hip-hop emisija "Tabula Rasa" organizira hip-hop festival "Tabula Rasa Open Air", koji e se odrati u petak, 11. srpnja na etalitu Stari grad u Poegi s poetkom u 20 sati.

Nastupit e General Woo, nekada lan legendarnog dvojca Tram 11, a danas solo izvoa. Osim njega poeškoj e se publici predstaviti i brojni demo izvoai, kao što su Kreativni kaos (Poega), RHS Familia (Koprivnica), 4 Limbs Crew (Osijek), SB Reprezenta (Sl. Brod) i KLUB (Orahovica). Ulazak je besplatan. Pokrovitelji dogaaja su Turistika zajednica grada Poege i Tuborg Green. Poslije koncerta selimo se u caffe-bar Passage na after-party.

Tabula Rasa – hip-hop radio show – RVA 90,2 FM – ponedjeljkom od 20 do 22,30h – www.rva.hr
Postavljeno 07.07.2008. by Mario Naki
Broj otvaranja:3395
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.