TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Srijeda - Dan koji je vratio streetball u Lipik
Srijeda (20.08.) je bila udesan dan. Turnir je zapoeo u 18,30 a zavrio dosta poslije ponoi idueg dana. Ali, iako je zavrio prekasno bilo je ljudi, gledateljaonoliko koliko se moe zaeljeti u tim satima. Ve dva dana svima priam kako je toliko ljudi kao u ova prva tri dana bilo nekada na finalima, tamo 2001. i 2002. godine.

Maioniari su, moram to priznati iako sam i ja lan te ekipe, odigrali uasno, u gru i bez ideje. Ve drugi dan zaredom. Ne znam što nam je. Ipak nekako vjerujem da e «arolija» proraditi na vrijeme. Imamo, vjerojatno, ponajbolje pojedince od svih ekipa ali ne uspijevamo krenuti, uhvatiti pravi ritam. Ostaje nam samo nada da e naredni sati ovog dana koji je pred nama donijeti traak nade jer danas su na rasporedu etvrtfinala i prve polufinalne utakmice.

Današnje iznenaenje dana je daruvarska ekipa Fast koja je izborila prvo mjesto u skupini C, ostavivši iza sebe i Rekonvalescente i Sapete. I naravno nas Maioniare (iako smo ih mi jedini juer i pobijedili).

Sapeti i Rekonvalescenti standardno dobri, odlini, sigurni. Kandidati za naslov prvaka. I moje emocije idu u tom smjeru. Neka naslov Amaterskog lipikog streetballa ostane ovdje kui. U Lipiku ili Pakracu.

U D skupini Pretorijanci su izborili drugo mjesto i svaka im ast na tome. Prvo mjesto je zauzela ekipa Laser, a tree i etvrto mladi Pakraani i mladi iz Siraa. «Došli iz pristojnosti» konkuriraju za najvee iznenaenje turnira, jer kada se sjetim prve utakmice pa zatim njihovog rasta iz utakmice u utakmicu. Nešto slino kao i Pretorijanci. I to je zapravo odlina stvar za razvoj košarke i streetballa. Neki novi klinci koji dolaze. A najbolja stvar u cijeloj toj prii je da su svi oni, i Došli iz pristojnosti i Pretorijanci, ili rukometaši ili nogometaši ili se ne bave sportom.

Svoj streetball su odigrale i djevojke, a naslov su obranile prošlogodišnje pobjednice «Atomska trojka». U derbiju osnovnoškolaca pobijedila je ekipa Pol kune.

Juer smo doekali novi dan u igri, a to nam se prije nikada nije dogodilo. Malo se oduila satnica i odjednom otkucava pono. Ali, barem je Hus doekao svoj 25. roendan na streetballu. Mi igramo, kad odjednom otkuca pono, sve stalo, sudac uzeo loptu, i sada svi redom mi otišli do Husa da mu estitamo rokas. ak su i Sapeti to uinili. Hus nije mogao vjerovati. Eh, i nakon toga su nas zapravo Sapeti pregazili jer ne moeš igrati i «trgati» rakijicu. Zar ne?!

Danas, u etvrtak, igraju se etvrtfinalne utakmice na dvije dobivene i prve polufinalne. Polufinalni uzvrati i eventualne «majstorice» su na rasporedu u petak. Sutra se ispucava i polufinale u tricama. Doite i svjedoite, podrite svoje ekipe…»Letei cirkus» danas poinje u 18,00h….

Naposljetku, zahvale upuujem svim lanovima Organizacije koji su izdrali trei dan na streetballu, svim ekipama, a posebno ekipama koje su igrale i iza ponoi, te gledateljima koji su nam svojom prisutnošu, ak i do pol jedan ujutro, pokazali da radimo jednu dobru stvar.
Postavljeno 21.08.2008. by Ivan Puenik
Broj otvaranja:5560
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.