TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Kad će TAKOdobar list!?
Kažu da prava priznanja često dolaze onda kad ih najmanje očekuješ! Zadnja dva tjedna teško je otići i po kruh, a da me netko na ulici ne zaustavi i pita: „Kad će više novi broj TAKOdobrog lista?“ Na mobitel dolaze sms-ovi „kad izlazite?“… Tad tek shvatiš i vidiš to priznanje s kojim nestrpljenjem se iščekuje novi broj.

Novi logo TAKOdobrog lista
Ljeto smo pokušali iskoristiti kreativno pa smo uložili dodatan trud i sredstva u novi kvalitetniji dizajn, tako da se i 9. broj radi s posebnim žarom... Dok list izađe, a to će biti krajem tjedna 'nabacit' ćemo samo par slika da vidite kako to trenutno izgleda. Novi logo, nova sistematizacija sadržaja koja bi trebala postati konstanta.

List je podijeljen na četiri veća dijela i to;

Prvi dio lista spada u KRONIKU koja predstavlja sadržaj ozbiljnog informativnog karaktera s naglaskom na informaciji! Kronika će najviše zanimati publiku srednjih godina te starije čitateljstvo.

'kronika', u prvom dijelu pišemo između ostaloga i o ljepotama Jankovačkog slapa...
Drugi dio lista je TEMA BROJA. Tema predstavlja mali istraživački rad, kao što smo i do sad u listu nekoj temi posvetili veći broj stranica.

Treći dio lista nosi naziv REVIJA. U 'reviji' predstavljamo mlade (nade) iz našeg kraja, predstavljamo događaje kojima mladi gravitiraju (koncerti, festivali i sl…), pa će tome i taj dio lista više i zanimati mlađu čitateljsku publiku.

Četvrti, posljednji dio TEATAR APSURDA. U 'teatru' ćete moći pročitati ono što baš nema veze s stvarnošću… Nasmijati se, pročitati neke tračeve, fore, viceve i sl…

U 'reviji' predstavljamo breakdancere...
Od ozbiljnosti to zezancije i u 9. broju za svakoga po nešto. Hvala svima na podršci i sami procijenite da li je uistinu TAKOdobar list TAKO DOBAR!

Teatar apsurda...
Postavljeno 10.09.2008. by Marko Barčan
Broj otvaranja:8822
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.