TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Novi 9. broj TAKOdobrog lista
U novom 9. broju TAKOdobrog lista oekuje nas cjelokupni pregled dogaanja ovog ljeta. Ljeto ipak nije bilo tako 'suno' aktivnostima i sadrajima kako su neki oekivali, a u Lipiku i Pakracu moglo se lijepo provesti.

U temi broja ovaj put obraujemo 10. jubilarni košarkaški turnir KBE STREETBALLipik 2008 koji, kako glavni organizator Ivan Pušenik u svom osvrtu „Vrijeme za sjeanje“ kae, nije samo sportsko takmienje, ve dogaaj! Moemo slobodno rei i mnogo više od samog dogaaja, jer velika je to stvar za Lipik, za cjelokupnu regiju, a pogotovo mlade ljude kao njihov prvi poslijeratni projekt koji doivljava ovaj jubilej. Proitajte malu deset godina staru povijest Streetballa u Lipiku, pogledajte mnoštvo slika i proitajte kako je to bilo ove godine.

Ima nešto u simbolici broja 8, koji poloen vodoravno predstavlja znak beskonanosti. 18.8.2008., dan kad je poeo Streetball, Lipik je predstavljen i na malim ekranima, pred milijunskim auditorijem u HRT-ovoj emisiji Razglednice iz Hrvatske s koje Vam donosimo kratak izvještaj uz mnoštvo zanimljivih fotografija.

I podruje Grada Pakraca, tonije prostor oko Planinarskog doma Omanovac krajem kolovoza i poetkom rujna dva se puta ispunio brojnom publikom. HDZ Pakrac je proslavio 18 godina od osnivanja na kojem su se graani uz druenje i zabavu mogli prisjetiti svih dosadašnjih godina HDZ-a, projekata, te osvrta na budunost. PD Psunj obiljeilo je 80 godina postojanja, a dan poslije skupilo se više od 500 planinara na 33. Sletu. Fotografije i detaljni izvještaji.

Nakon što u drugim (lokalnim) asopisima imamo priliku vidjeti inicijativu za udomljavanje ivotinja i mi smo se osjetili prozvani pomoi. I u TAKOdobrom listu moete vidjeti poneku ivotinju za udomljavanje.

Otišli smo i van naših gradova. Donosimo priu o ljepotama Janokvakog slapa i koliko košta izlet za etverolanu obitelj u Veliku na bazene. Takoer posjetili smo 9. Dirty old festival u Velikoj te Exit House Fest u Strmcu kod Nove Gradiške.

Nakon napornog radnog ljeta, Gradonaelnik Lipika Antun Haramija nije bio prisutan u Gradskoj upravi poetkom rujna. Navodni godišnji odmor u biti je otmica vanzemaljaca. Moda je i to teorija zavjere, no sumnjamo da je gradonaelnik Huška na EURO u Austriju išao bez poslovnog zadatka!? Posrijedi je dogovor za mega transfer Nike Kranjara u Pakraki Hajduk. Deki iz Badljevine provozali su se brodom po mjestu. Sve je to 'teatar apsurda', ali i on je tu da bude o svemu i za svakoga po nešto. Još jedan TAKOdobar list, još jedna zaokruena cjelina humora i ozbiljnosti. Uivajte!
Postavljeno 12.09.2008. by Marko Baran
Broj otvaranja:6011
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.