TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Desetka!
U petak 19. prosinca 2008. izlazi jubilarni 10. broj TAKOdobrog lista kojim se zatvara druga godina izlaenja novina. Na kraju posluajte audio prilog.. ;)

Kristina, hm... Ve naslovnica ostavlja bez daha... ;)
Prosinac je mjesec u kojem Lipik obiljeava godišnjicu svog osloboenja 6. prosinca 1991. Tom prigodom porazgovarali smo s Blaom Skenderom koji tada sa samo 24 godine postaje jedan od zapovjednika u obrani grada Lipika. Bla, ili svima znan Blaško donosi detaljnu ratnu priu koja vjerno oslikava ondašnje ratne prilike. S Blaškom je porazgovarao Ivan Pušenik koji je zbog fakultetskih obveza ostatka uredništva preuzeo na sebe veliku odgovornost u pripremi veeg dijela sadraja za ovaj Boini broj.

Pušenik donosi teme koje su u Lipiku aktualne posljednjih mjeseci, a tu je izmeu ostaloga najtoplija lipika pria, ona o Djejem domu u Lipiku, uz koji je takoer napisan i kratak osvrt na Nenada Bacha koji je u lipnju posjetio Lipik. Tu je i najava ovogodišnjeg 6. Boinog malonogometnog, priznanje Grada Lipika Udruzi Inora, odnosno svim mladima, a u kolumni 'Vremenski stroj' Pušenik se vraa u doba Lipika prije Domovinskog rata.

U Pakracu je ovaj prosinac organiziran najvei sportski poslijeratni dogaaj – „Croatia open final fight“ meunarodni turnir u Kickboxingu. Zanimljiv osvrt na turnir pripremio je Mario Bara, a pogledajte i slike udaraca, nokauta te veliine samog dogaaja.

Devis Vodopi - crno bijeli umjetnik...

Predstavljamo vam mlade nade našeg kraja… Devis Vodopi, umjetnik s olovkom koji crta strip za TAKOdobar list, a brojne urede krase upravo njegova umjetnika rješenja. Ognjen Kafka svakako moe biti primjer mladima Lipika i Pakraca jer studira dva fakulteta, ali uz sve to ima i vremena za društvo i sport. Izvrsnost u sportu potvruje injenica da nema turnira na pakrako-lipikom podruju, bilo nogometnog ili košarkaškog kojeg Ognjen nije osvojio, a njegovi uspjesi niu se i izvan sportskih terena.

Saša asi, prvi je pakraki vinar koji nije više mlada nada ve primjer uspjeha vrlo mlade osobe spremne na rad i odricanje. Saša ima vinograd i proizvodi TAKOdobro vino.
Proitajte još i oitovanje Savjeta mladih o inicijativi 'Glavni gradski trg u Lipiku', a budui da je ovo boini broj i naši gradonaelnici uputili su svoje boine poruke.

Ove godine izlaenja lista, za razliku od prve, one prošle, zbrajaju se malo drugaiji rezultati.. Na podruju našeg primarnog cilja - marketinga, zadovoljni smo ostvarenim, jer ako prije godinu dana netko nije uo za TAKOdobar list, sada zasigurno je. Nakladom od dvije tisue primjeraka po broju, odnosno ukupno podijeljenih 10 000 primjeraka do kraja ove godine znai prolazak kroz svake ruke na našem podruju i jamstvo za daljnji rad koji unato uzlaznoj putanji ima i neke svoje nedostatke o emu proitajte u novom uvodniku.

Uredništvo TAKOdobrog lista zahvaljuje se svim poslovnim partnerima na pomoi uz elje za puno poslovnih uspjeha i nastavak suradnje u 2009. godini. Ne moemo ne istaknuti veliku podršku Poduzetnikog centra Pakrac, novinara Pakrakog lista, Gradu Lipiku na financijskoj podršci, ali i Gradu Pakracu što je TAKOdobar list prepoznao kao medij koji e financijski poduprijeti u 2009. godini. Hvala vam i još jednom, svim itateljima sretan Boi i uspješna nova 2009. godina.


Donosimo atraktivnu fotografiju Ognjena... Samo za oboavateljice!

U listu se nalazi i izloba fotografija Fotokluba Brodosplit koji je nedavno posjetio Lipik
Postavljeno 18.12.2008. by Marko Baran
Broj otvaranja:7393
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.