TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Sajam Web::INDUSTRIJA 2009
Najavljujemo prvi sajam web poslovanja pod nazivom Web::INDUSTRIJA 2009 na kojem e se 5. oujka 2009. u Zagrebu predstaviti zainteresirani poslovni subjekti vezani uz domau web industriju. Svi koji su korisnici interneta, pogotovo oni koji su poslovanjem vezani uz Internet moi e na sajmu upoznati nove poslovne partnere, upoznati ih u ivo, te razmijeniti iskustva i dogovoriti nove poslove.

Sajam web poslovanja odrat e se u Zagrebu, 05.03.2009. od 9:00 do 20:00 sati u prostoru zagrebakog kongresnog centra Hypo EXPO XXI, Slavnska avenija 6.

"Sajam je nastao sa dugoronim ciljem da kroz otvoreni pristup prema izlagaima iz web industrije, zanimljivim sajamskim dogaanjima (prezentacije i zabavne igre znanja) da se profilira meu internet korisnicima u znaajno mjesto susreta ponude i potranje roba, usluga i ideja naše zemlje te kao takav da postane prepoznatljiv i van granica" – izjavio je Hrvoje Hladnik u ime organizatora sajma, agencije Marketing odjel d.o.o.

Zato organizatori sajma pozivaju sve da iskoriste ovu priliku za kontakt s ljudima u ivo kako bi im objasnili što radite i zašto je dobro da poslujete zajedno kako bi stvorili nova poslovna partnerstva. Jer stvorite li svoje društvene mree u ivo one e Vam biti puno vrši temelj za one virtualne! Razmijenite vizitke na sajmu, a kasnije se moete povezati na LinkedIn-u ili Facebook-u. Ne propustite ovaj prvi sajam internetske industrije jer vjerujemo da e mnogima dugo ostati u sjeanju zbog odline poslovne okoline na koju e naii, te poslovnih ideja koje e moi odmah nakon sajma primijeniti u svom poslovanju - koliko god on daleko bio od interneta!

Na sajmu e izlagati sljedei izlagai: Httpool – online marketing agencija, Trenutak.hr – tvrtka za izradu web stranica, ETARGET – kontekstualna mrea, Internet Softver – tvrtka za izradu poslovnih web stranica, HGspot – veliki distributer i zastupnik hardvera, Kreni.com – regionalna društvena informativna mrea, Wwaow.com – online tiskara i web duan, Croadria – velika web hosting tvrtka, Regica.net te drugi.

Vidimo se!

Postavljeno 15.02.2009. by Dejan Ilii
Broj otvaranja:2849
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.