TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Najava...
Lipiku su potrebne promjene, ovi na vlasti slabo kradu, slabo varaju, slabo zapoljavaju svoje roake, nisu jo prodali ZRC, a za to se moe uzeti jebena provizija!, rekao je na predizbornom skupu Senijad Safet M., kandidat za novog gradonaelnika Lipika, bosanski biznismen i predsjednik novoosnovane Prve Privatne Stranke.

U pozadini cijele prie krije se izlazak novog 11. broja TAKOdobrog lista u kojem izmeu ostaloga moete saznati kako smo pobijedili turbofolk, te tko je prvi konobar facebooka. Predstavili smo umjetnika sa sprejem u ruci - Nenad Boi Nelle, a u paralelnom intervjuu suelili smo tri glazbene nade našeg kraja – Sašu urevia, Sandru Baschiera i Ivana Ljevakovia Gargamela. Uz set glazbenih pitanja tu su i ona 'ostala' a tiu se mišljenja naših kandidata o sexu, prostituciji i plastinim operacijama. Proitajte i tekstove Branka Ramaa i Stabla Pikasa o Školi ljubljenja… pa tko još ne zna ima se priliku i to nauiti… i  što o Macu, velikom zavodniku misle ene s kojima je bio i zašto generacije plau zbog Macovog odlaska u Slavonski Brod ekskluzivno takoer proitajte u zabavnom djelu novog broja.

Da ne bismo djelovali samo zabavno, a da bismo bili i ozbiljni bilo je nuno djelovati i malo naopako… Zato, ovo je prvi broj s dvije naslovnice! Dvije naslovnice predstavljaju dvije prie, onu ozbiljnu i onu zabavnu, a ovi u tiskari su to sve nekako naopako tiskali pravdajui se na naše 'negodovanje' da smo si sami tako sloili. No, oba djela itekako su povezana i povezuje ih aktualna tema lokalnih izbora koja se provlai kroz cijeli list. Politika je kurva progovorio je i naš Devis Vodopi od sada u lokaliziranoj izvedbi svog stripa. Prva privatna stranka izlazi na izbore i predstavili su program i kandidate te što su ostvarili do sad.

U temi broja napravili smo opseno istraivanje o internetu, izborima i politikom marketingu. Saznajte kakve su navike internet korisnika i kakva je prisutnost politike, pogotovo one lokalne na internetu.

Dnevnik Barach Obame, Maria Baracha rasplie priu Lipika na Marsu u kolumni pod naslovom Odiseja u nemiru, dok u kolumni Ivana Pušenika, Lipik true colors, Ivan piše o pet generacija mladih u Lipiku i njihovim velikim uspjesima.

Izloili smo vam sve dogaaje Dana Grada Pakraca s mnoštvo fotografija, predstavljamo vam akciju „Volite nas“ Udruge Lijepa naša o glasu za poštivanje zakona, glasu za toleranciju i ivot. okolino višebojac u Lipiku te koji su lipiki osnovnoškolci meu najboljima u dravi. Tu je i Dudovo bure i sjaj vremena, Vita Nova Pakrac koja obiljeava 25 godina od osnutka te jedna lijepa rukometna pria RK Lipik koji obiljeavaju 15 godina djelovanja… U potrazi za rekreacijom obišli smo KK Diamant  i Ergelu Lidije Bašnec, malo razgledali i napisali priu.  

Novi broj TAKOdobrog lista izlazi 10. travnja i kotati e 9kn, a moi e se nai na lokacijama: trgovina Manjana (Lipik, Prekopakra), T.O. MI (kiosk kod malog mosta) i Kiosk Lord, te u Lipiku na kiosku Rua i trgovinama Mars (Lipik i Dobrovac). I to bi bilo to, na tono 56 strana uivajte u itanju i Sretan Uskrs svim itateljima TAKOdobrog lista i www.TAKOdobra.com !

Sino su mladi iz Udruge Novi Lipik bili aktivni i u sanduie diljem Lipika i Pakraca ubacili gotovo 1000 promotivnih letaka
Postavljeno 10.04.2009. by Marko Baran
Broj otvaranja:14376
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
mirko piše: (16.04. 08:46)
Broj vam je dobar, najbolji do sada, ali malo ste pretjerali sa onim Macurom, jebo vas on. Ima veih zvjezda od tog macure, naprimjer Morena, kao cura od vaeg glavnog urednika.
Blondy piše: (10.04. 10:50)
Promjena radi promjene je vic za neupuene.Bitne su ideje koje nose promjene.Ti daj ideju , a ako ih oni na vlasti ne usvoje onda ih treba mijenjati.ZRC ti je dubioza , a jedino to trenutno moemo unoviti je Strievika , no malo bi smo dobili pa ju svakako treba smijeniti.
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.