TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Crvena jabuka u Lipiku
22. kolovoza Crvena jabuka svojim ljetnim koncertom u Lipiku zatvorit e tradicionalni 11. noni koarkaki turnir KBE STREETBALLipik2009.

Bit e to ukupno šesti koncert na završnicama ovog najveeg godišnjeg dogaaja u Lipiku. Dosada su na streetballu nastupali Mladen Grdovi (2003.), Hladno pivo (2007.) I ak tri puta Zabranjeno pušenje (2004., 2005., 2008.) koji su I kumovi streetballa.

Sam turnir trajat e od 17. do 22. kolovoza (ponedjeljak – subota), a prvi dio tjedna igrati e amateri dok e kraj tjedna, za razliku od lanjskog turnira, opet popuniti ponajbolje streetball ekipe iz Hrvatske koje e se natjecati za Trofej Draena Petrovia.

Organizator dogaaja je udruga Inora, glavni pokrovitelj Grad Lipik dok e tvrtka  Profine Croatia – KBE iz Zagreba ove godine upisati ak sedmu godinu kao generalni sponzor turnira.  

Nove informacije o turniru moete pratiti na slubenim stranicama turnira www.streetballipik.org I, naravno, na ovim stranicama…

Postavljeno 08.06.2009. by Ivan Puenik
Broj otvaranja:7263
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
benny piše: (27.06. 19:28)
predobro!!! svaka ast!
MaC piše: (26.06. 19:56)
a ko je nevoli pa to ce bit jako jako jako puno ljudi tamo ce biti jako veslo
milan piše: (26.06. 18:22)
volim crvenu jabuku . mali puenik je opet pokazo da je sposoban za napravit puno za lipik . bravo mali
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.