TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
I u Pleternicu na navijanje autobusom
Nakon velikog navijakog i igrakog pohoda u Vinkovce, isti se oekuje u etvrtak 11. lipnja u Pleternicu na uzvratnu utakmicu finala kupa kada e ponovno biti organiziran autobusni prijevoz za navijae Lipika. Pomozite igraima NK Lipika u osvajanju dvostruke krune.

Lipiani, ponovimo ovu atmosferu...
Autobus sa stadiona ispred Arene Lipik kree u 15:30 sati (poeljno doi 15min ranije), a utakmica u Pleternici protiv Slavije igra se u 17:30. NK Lipik brani rezultat prve utakmice u kojoj je sa dva gola nadigrao protivnika. S obzirom na efikasni napad Lipika i mrea Slavije sumnjamo da e ostati netaknuta.

Postavljeno 09.06.2009. by Marko Baran
Broj otvaranja:4220
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Vie od igre
21/09/09
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.