TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Novi uspjesi HCK
U 3. kolu kupa RH za seniore 'ija kola...!' koje je odrano 26. srpnja u Sikirevcima, HCK - Dravna eregela Lipik osvojila je visoko 2. mjesto.

voza Marijan Stubian i suvoza Dario orda
U ovom kolu kupa, u kojem se vozila kombinacija maratona i vonje preciznosti sudjelovao je i naš Hrvatski centar za konjogojstvo – Dravna ergela Lipik. Voza je bio Marijan Stubian, voditelj obuke i treninga Dravne ergele Lipik, a suvoza, po prvi put na slubenom natjecanju koje ukljuuje plasman, Dario ordaš, jaha/voza Dravne ergele Lipik. U pratnji je, kao i obino, bio i upravitelj Dravne ergele Lipik, Damir Jakši, dipl.ing. 
U fijaker su bile upregnute sportske kobile HCK 52 Krabbe X i 18 Batosta VI, koje su u najmu na Dravnoj ergeli Lipik upravo u svrhu sportskih natjecanja. S njima je HCK ve nastupio na Otvorenom prvenstvu RH u vonji dvoprega u epinu, dana 26., 27. i 28. lipnja, te ostvario 3. mjesto u disciplini dresurne vonje.
Naporan rad i svakodnevni treninzi oito nisu izostali te je tim HCK i ovaj put imao izvrstan rezultat osvojivši 2. mjesto.

Dodjela pehara i vrpce za osvojeno drugo mjesto u 3. kolu kupa RH za Seniore

Ravnatelj HCK, mr.sc. Mato ai, dipl.ing. i upravitelj Dravne ergele Lipik, Damir Jakši, dipl.ing., prema njihovim rijeima, su vrlo zadovoljni postignutim rezultatom te vjeruju da imaju izvanrednu ekipu koja e s vremenom davati samo sve bolje i bolje rezultate.

S nestrpljenjem išekujemo sljedee natjecanje...


Tim HCK u defileu
Postavljeno 28.07.2009. by ValentinaZanetti
Broj otvaranja:4397
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
TinicaTratinica piše: (29.07. 13:27)
Deki su zbilja legende. Stvarno im svaka ast! Bit e jo bolje u Pleternici!
darko piše: (29.07. 08:24)
Veliki bravo za HCK - Dravnu ergelu Lipik!!!
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.