TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Raspored događanja na streetballu
Još malo, svega par dana, nas dijeli od početka 11. noćnog košarkaškog turnira u Lipiku pod nazivom KBE STREETBALLipik2009.

U subotu 22. kolovoza veliki ljetni koncert održat će Crvena jabuka. Ulaz na koncert će se plaćati simboličnih 20 kuna.

Što se tiče sportskog dijela, prvi dio tjedna, od ponedjeljka do četvrtka, igrat će amateri. U ponedjeljak će igrati skupina A, u utorak skupina B. U srijedu su na rasporedu četvrtfinalne utakmice, a u četvrtak polufinalne i finalne serije Amaterskog dijela. Svaki dan će se igrati i kvalifikacije natjecanja u tricama, a finale u tricama za amatere je u četvrtak. Pobjednik iz Amaterskog dijela ide u veliko finale zajedno sa profesionalcima u petak. Djevojke i osnovnoškolci će također odigrati svoje turnire u utorak i srijedu.

Svakodnevno će turnir počinjati od 18.00 sati, ali konačna satnica će biti poznata nakon izvlačenja skupina,

Svoje sudjelovanje u Amaterskoj konkurenciji ponovit će «trio fantasticus» - Mađioničari, Sapeti i Rekonvalescenti. Bolji nego lani igrat će i ekipa Laser, a tu su još i dečki iz Sirača, pakračko – lipička ekipa Dobar dan, dvije ekipe iz Okučana… Opasnu ekipu slaže i Petar, a planove svima mogla bi pomrsiti druga ekipa Sapetih, tzv. B selekcija…

No, prostora za nove prijave još uvijek ima. Rok je 15.08. do 21.00h. Izvlačenje skupina je istog dana (15.08.) u 22.00 sata u Caffe baru Tržnica u Lipiku. Pozivaju se svi zainteresirani, a posebice predstavnici ekipa, da prisustvuju javnom izvlačenju. Kotizacija za ekipu iznosi 150 kuna, a simbolični nagradni fond iznosit će 1.000 kuna za pobjednike, 500 kuna za finaliste i 250 kuna za osvajače trećeg mjesta. Napominjemo da u Amaterskom dijelu nije dozvoljen nastup igrača koji aktivno igraju A1 i A2 ligu. Ukoliko se sazna za navedenu činjenicu igrač će biti diskvalificiran iz daljnjeg natjecanja.

Profesionalni dio je na rasporedu u petak 21. kolovoza od 18.00 sati i ovogodišnji profesionalni dio bi mogao biti najjači u povijesti. Dosada su svoje nastupe najavili Generali Vasilije Mitu iz Zagreba (dvostruki pobjednici Lipika), Klesari Kebo iz Šibenika (lanjski osvajači srebrne medalje na svjetskom prvenstvu u streetballu), The Lost Wikings iz Zagreba (prvaci Hrvatske 2006), Ekogradnja iz Nove Gradiške i legendarni Matko Pevec, ekipa A2 ligaša iz Škabrnje, Bjelovarčani, Požežani, te vrlo vjerojatno Ekipa za očevid iz Čakovca (aktualni prvaci Hrvatske) i jedna odlična prvoligaška ekipa iz Osijeka (pobjednici Bjelovara).

Ove godine ekipu za Profesionalni dio napravit će i domaći igrači iz Mađioničara i Sapetih, bit će to svojevrsna all – star ekipa Lipika i Pakraca.

Javno izvlačenje skupina za Profesionalni dio bit će upriličen u četvrtak 20. kolovoza u Caffe baru Tržnica s početkom u 23.00 sata. Pozivaju se svi zainteresirani, a posebice predstavnici ekipa, da prisustvuju javnom izvlačenju. Kotizacija za ekipu iznosi 300 kuna, a nagradni fond iznosit će 7.000 kuna za pobjednike, 3.000 kuna za finaliste i 1.000 kuna za osvajače trećeg mjesta.

U subotu 22.08. na je rasporedu MASTERS – finalni turnir Prvenstva Hrvatske na kojem će nastupiti ekipe koje su pobjedama na izlučnim turnirima izborile plasman na završni turnir koji je ove godine u Lipiku. Utakmice će početi već od 17.00 sati kako bi se turnir na vrijeme priveo kraju i omogućio pravovremeni početak ljetnog koncerta Crvene jabuke…

Postavljeno 14.08.2009. by Ivan Pušćenik
Broj otvaranja:5338
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.