TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Pretkolo Hrvatskog nogometnog kupa
LIPIK - U pretkolu Hrvatskog nogometnog kupa nogometai "Lipika" gostovati e 26. kolovoza (srijeda) u Prelogu kod treeligaa "Mladosti, a utakmica je na rasporedu od 17 sati.

Obje ekipe ovu utakmicu doekuju u dobrom raspoloenju jer su u utakmicama 1. kola 3. HNL koje su odigrane proteklog vikenda, upisali prve prvenstvene pobjede. Igrai "Mladosti" su na domaem travnjaku sa 2:0 savladali ekipu "NAŠK-a" dok su Lipiani u Osijeku rezultatom 2:1 savladali dvostrukog prvaka 3. HNL, ekipu "Grafiar Vodovoda".
U redovima Lipiana vlada optimizam pa tako i navijai i igrai i struni stoer vjeruju kako se iz Preloga mogu vratiti s pobjedom. Ukoliko se to i dogodi "Lipik" bi izborio  nastup u 1/16 hrvatskog kupa, što bi znailo da bi u Lipiku ugostili nekog od prvoligaških klubova. Trener "Lipika" Krešo Poleti takoer istie kako je ovo lijepa prilika da u Lipiku u slubenoj utakmici gostuje prvoligaš te vjeruje kako e igrai "Lipika" u ovoj utakmici tu priliku i iskoristiti.
Postavljeno 25.08.2009. by Mario Bara
Broj otvaranja:3338
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Vie od igre
21/09/09
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.