TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Ulaznice za utakmicu Lipik - Hajduk Split
Ulaznice za utakmicu 1. kola Hrvatskog nogometnog kupa izmeu "Lipika" i splitskog "Hajduka" koja e u Lipiku biti odigrana 23. rujna s poetkom u 15,30 sati, mogu se kupiti u pretprodaji, po jedinstvenoj cijeni od 40 kuna

Sve ulaznice po 40 kuna

Ulaznice je od danas (srijeda 16. rujan) mogue kupiti u Lipiku u zgradi Gradske uprave (314-809 Anita), te u Caffe bar "Trnica", a u Pakracu u Caffe bar "Cubismo".

Na dan utakmice, na ulasku u stadion e takoe biti mogue kupiti ulaznice.

Ulazak na Gradski stadion bit e mogu ve od 13,30 sati, a policija poziva gledatelje da izbjegnu unošenje tvrdih predmeta (upaljai, boce, kovanice...)

Još jednom podsjeamo da e prema strogim napucima policije, ulazak na prostor stadiona prije ove utakmice bit e dozvoljen osobama koje budu imala istaknuta obiljeja (dresovi, šalovi, kape, zastave...) samo NK "Lipik" ili HNK "Hajduk". Nee biti dozvoljen ulazak na stadion osobama koja budu imala obiljeja treeg kluba (npr. "Dinamo", "Osijek" i sl.) jer e se to smatrati provokacijom.

Vana obavijest za domae ljubitelje nogometa koji navijaju za splitski klub, je da e svi posjetitelji koji na ulasku u stadion budu imali obiljeja HNK "Hajduk" (dresovi, šalovi, kape, zastave...) utakmicu morati pratiti u ograenom prostoru predvienom za "Hajdukove" navijae koji se nalazi na sjeveroistoku lipikog stadiona.

Ulazak vozilima prema Gradskom stadionu nee biti mogu, stoga se upuuju posjetitelji da za parkiranje svojih vozila koriste parkiralište kod tvornice "Lipik glas" gdje e biti mogue kupiti ulaznicu i ui na stadion.

Postavljeno 16.09.2009. by Mario Bara
Broj otvaranja:4346
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Drago piše: (22.09. 21:23)
hdz lipika djeli besplatne ulaznice
MaC piše: (17.09. 21:00)
nista sutra cu zvat u klub da vidim hehe
baxzy piše: (17.09. 20:48)
Nije uope teko :) Svatko ima pravo osvojiti kartu... Igraj se i ti... ;) Ba su zanimljivi do sad pristigli rezultati... he
MaC piše: (17.09. 20:40)
a mogli ste stavit jos teze pitanje
MaC piše: (16.09. 19:59)
a sta ako budem trebo dvije karte sta onda
baxzy piše: (16.09. 17:03)
MaC, moda ju ne bude morao kupiti, u pripremi je jedna nagradna na TAKOdobra.com... ;)
MaC piše: (16.09. 16:17)
hvala tako da znam gdje mogu kupit ulaznice
Vezano
Vie od igre
21/09/09
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.