TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
NAGRADNA 1:Osvoji kartu za utakmicu Lipik – Hajduk Split
TAKOdobra.com u suradnji s Gradom Lipikom i www.stoperica.com dijeli pet karata za utakmicu Lipik – Hajduk… Pet osoba koje budu najbliže točnom odgovoru osvajaju karte.

Mislim, sad će netko ambiciozan i pametan reći da je siguran da zna odgovor ili misli da će mu pomoći najbolji prijatelj Google ili netko možda iz samog NK Lipika… Pitanje jednostavno, iz područja klupske statistike NK Lipika… Još ne zabilježena, ne objavljena, google-u i svim običnim smrtnicima skrivena, svježe izbrojana i pripremljena od strane Maria Baraća, poznatog u društvu kao Barach Obama…

Pitanje glasi:

Od 1992. do 2009. godine NK Lipik je odigrao 16 natjecateljskih prvenstvenih sezona s ukupno 424 prvenstvene utakmice. Koliko je ukupan broj postignutih prvenstvenih golova u te 424 utakmice?

Natjecanje je otvoreno od 17. rujna (četvrtak) do 20. rujna (nedjelja) u 18 sati!
Vaše ime i prezime te broj golova šaljite na mail: takodobar.list@gmail.com
Svaka osoba ima pravo samo jednom pogađati. Također, s jednog maila može stići prijava samo za jednu osobu (ne procjene Vas, Vaše bake i vaših prijatelja)
Pet osoba koje budu najbliže točnom odgovoru osvajaju karte!
Svi, ali ono, baš svi imaju priliku sudjelovati i osvojiti karte!

Pobjednike ćemo objaviti 20. rujna (nedjelja) u 19 sati

Karte će se moći podići u Gradskoj upravi Lipik (od 8 – 15 sati) – do uključujući utorka (22.9.) ili prema prethodnom dogovoru.

Dame i gospodo, želimo Vam puno sreće!

“Sreća, pročitah negdje, nije slijepa, neuka je. Razmišljao sam da je sreća utjeha onih koji ne poznaju statistiku i mogućnosti."

Orhan Pamuk, turski književnik, dobitnik Nobelove nagrade za književnost 2006.

 

Postavljeno 17.09.2009. by Marko Barčan
Broj otvaranja:3694
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.