TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
OPREZ: Pojavile se i lažne ulaznice!
Prema neslužbenim ali dobro provjerenim i pouzdanim informacijama, uoči kup utakmice između "Lipika" i splitskog "Hajduka", pojavili su se preprodavači karata koji naivnim kupcima nude lažne ulaznice!!!

Iako su kopije napravljene uvjerljivo, iz NK "Lipika" upozoravaju građane da su orginalne ulaznice kvalitetno zaštićene i na ulazu će lako biti prepoznati kopije, a osobe s lažnim ulaznicama u srijedu neće moći na tribine Gradskog stadiona u Lipiku.
Ulaznice su u bojama; plava i crvena, za sektor zapad i sektor istok, napravljene su iz tri dijela, sa serijskim brojevima, a na poleđini je mapa (plan) Gradskog stadiona Lipik.
I ovim putem pozivamo sve ljubitelje nogometa koji ulaznice kupuju u pretprodaji, da to čine na ovlaštenim i za to predviđenim mjestima kako bi izbjegli bilo kakve komplikacije.
U LIPIKU: zgrada gradske uprave (Anita) i Cafe bar "Tržnica", Restoran "Nada"
U PAKRACU: Caffe bar "Cubismo"
U DARUVARU: Caffe bar "Kino"
U POŽEGI: Caffe bar "West"
U NOVSKOJ: Caffe bar "Pivnica"
U GAREŠNICI: Nogometni klub "Brestovac" (Štimac).

Ulaznice za utakmicu moći će se kupiti i na sam dan utakmice, na ulazu u stadion, kod parkirališta "Lipik glasa".

Cijena svih ulaznica je 40 kuna.

Postavljeno 18.09.2009. by Mario Barać
Broj otvaranja:3635
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.