TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
NAGRADNA 2: Pogodi rezultat utakmice Lipik – Hajduk Split i ovoji besplatne ulaznice za sezonu!!
Portal www.stoperica.com i Nogometni klub "Lipik" vas pozivaju da sudjelujete u nagradnoj igri! Osvojite besplatne ulaznice za NK Lipik u domaćim utakmicama jesenskog djela prvenstva!

Sudionici ove nagradne igre koji pogode točan rezultat kup utakmice između "Lipika" i splitskog "Hajduka" osvojit će besplatne ulaznice za sve jesenske domaćinske utakmice NK "Lipik" U 3. HNL, a koje će biti odigrane na Gradskom stadionu u Lipiku ("Koprivnica", "Olimpija" Osijek, "Križevci", "Đakovo" i "Mladost" Prelog)

U nagradnoj igri možete sudjelovati ako svoje podatke (ime i prezime) te rezultat kojim mislite da će završiti utakmica, pošaljete putem kontakt obrasca postavljenog na www.stoperica.com najkasnije do 22. rujna (utorak) do 22 sata.


Svaka osoba ima pravo samo jednom pogađati, a s jednog maila može stići prijava samo za jednu osobu.

Pobjednika(e) objavljujemo 24. rujna u 12 sati.

Puno sreće i ne propustite priliku osvojiti vrijednu ngradu.

 
Postavljeno 18.09.2009. by Marko Barčan
Broj otvaranja:3891
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.