TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Hajduk u Lipiku s kombiniranom momčadi
EDOARDO REJA govorio je na jutrošnjoj press konferenciji pred polazak u Lipik o važnosti Kup natjecanja za Hajduk, sada kada se nalazi u teškoj bodovnoj situaciji. Inače, mjesto glasnogovornika Davora Pavića ovih dana upražnjava umirovljeni novinar Nikica Vukašin.

"Postoji mogućnost da ćemo u Europu moći samo preko Kupa, tako da nam u Lipiku ne preostaje ništa drugo doli pobijediti.  U utakmicu ćemo uči s maksimalnim angažmanom", rekao je Reja.

Lipik je predstavio kao vrlo dobru momčad, koja je u velikom usponu: "Ono što znam o Lipiku jest to da su oni prošle godine vrlo uvjerljivo osvojili četvrtu ligu i da su sada trenutno prvoplasirana momčad treće lige. Toliko skok može napraviti samo kvalitetna momčad".

"Nema sumnje da će oni biti vrlo napaljeni i da će nas dočekati na nož i upravo stoga moramo se postaviti kao da igramo utakmicu na visokom nivou, a ne susret protiv niželigaša", dodao je Reja.

Maloča i Oremuš na poštedi, Smoje, Tičinović i Jertec u prvoj momčadi

Reja je odlučio odmarati nekoliko igrača, posebice one koji su u posljednje vrijeme odigrali sve raspoložive minute.

"Protiv Lipika neće igrati Jurica Buljat, Oremuša će zamijeniti Jertec, Maloču Smoje, Tičinović Skoku, a otpočetka ću krenuti s Čopom, kasnije će ući Anas i Ibričić. Na put ide i Marijan Buljat, a u Splitu ostaju  Ahmad, Rubil, Andrić, Paraiba i Thiaguinho", istaknuo je Reja.


Izvori: index.hr  i hajduk.hr
Postavljeno 22.09.2009. by Dejan Iličić
Broj otvaranja:3919
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
men piše: (22.09. 14:52)
idemo Lipik po pobjedu....
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.