TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Lipik razguzio Slaviju usred Pleternice
U derbiju 7. kola 3.HNL Istok NK ''Lipik'' je uvjerljivo pobijedio na gostujuem terenu ''Slaviju'' iz Pleternice i tako ostao usamljen na vrhu prvenstvene ljestvice. U pobjedi 3-0 golove za Lipik dali su imunovi, Marinkovi i Golik.

Lipik je zapoeo u sljedeem sastavu: Šepovi na golu, u zadnjoj liniji M.Komljenovi, Zeba, Poleti i akali, u veznom redu Kuilek, Egredija i Balti te naprijed Marinkovi, Šimunovi i Milašinovi.  

Domaini, svjesni da su igrai Lipika umorni od srijede, krenuli su furiozno u utakmicu. U prvih 15ak minuta napravili su nekoliko izglednih prilika, ali Šepovi, Zeba i Poleti pravovremenim reakcijama otklonili su svaku prijetnju.

Nakon 15 minuta igre Lipik se budi i uzima stvar u svoje ruke. Do kraja poluvremena Lipik je predvoen konstantno sjajnim Marinkoviem i Šimunoviem stvorio nekoliko obeavajui prilika pred golom Slavije, ali mree su mirovale.

U drugom poluvremenu trener Lipika Krešo Poleti umjesto akalia ubacuje Ognjena Kafku što se kasnije pokazalo kao kljuni potez utakmice. Kafka je u sredini terena donio prevagu Lipiku, odnio svaki duel, te kod prvog pogotka prošao kroz tri igraa Slavije, gurnuo loptu do Šimunovia koji se majstorski oslobaa svog uvara i zabija za vodstvo. Nedugo zatim korner za Lipik, lopta se odbija na 18 metara do Marinkovia koji sjajnim volejom pogaa doljnji lijevi kut za vodstvo 2-0. Do kraja utakmice igrai Lipika su stvorili nekoliko izglednih prilika, a konaan rezultat u 90. minuti postavlja Golik. Kafka i Milašinovi duplim pasom izbacuju pola protivnike obrane, loptu Milašinovi gura do Golika koji topovskim udarcem sa šesnaesterca pogaa za konanih 3-0.

Napomenimo još da je pred kraj utakmice drugi uti (crveni) karton dobio Marinkovi te nee moi igrati u sljedeem kolu kada Lipik doekuje Koprivnicu.

NK ''Slavija'' Pleternica – NK ''Lipik'' Lipik 0-3 (Šimunovi, Marinkovi, Golik)

Lipik: Šepovi – M.Komljenovi, Zeba, Poleti, akali (Kafka) – Kuilek, Balti (Golik), Egredija (Bradvica) – Marinkovi, Šimunovi, Milašinovi

 

Postavljeno 26.09.2009. by Dejan Ilii
Broj otvaranja:4618
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
G_P piše: (27.09. 11:43)
Legende, svaka ast!
MaC piše: (26.09. 23:10)
decko samo tako nastavite i bit cete prvi i u ovoj ligi
antonija piše: (26.09. 22:53)
bravo decki... ajmo sada napad na koprivnicu!!!
mrak piše: (26.09. 20:01)
...decki svaka vam cast..
Vezano
Vie od igre
21/09/09
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.