TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
SPEEKTAKULLARRRNOOOO!
Ovaj petak! 2. listopad! 4. Fiijada! Bekrije! Sredinji dogaaj obiljeavanja Dana Grada Lipika!

skupio se sav komiluk...
Prošle godine 24 fiš majstora, 24 izvrsna fiša… Slava pobjedniku eljku Ljevakoviu zvanom Trova!  Natjecanje u lovljenju Šarana golim rukama u mutnom… Pobjednik, jedan jedini, nesueni lipiki zet Darko Babi, najvei lovac u mutnom!  Ukupno 100kg šarana u fišu… 30 kg prenih uklija.. Narod se najeo, djeca se igrala, jahahu konje, dok tamburaši sviraše! Luda je to bila zabava do kasnih veernjih sati na prostoru gradske trnice u Lipiku!

Jedan kavez, jedan pobjednik!
Kako e biti ove godine? Moda obrana naslova? ..a moda i ne!?  Tko e biti najbolji lovac u mutnom? Fišijada poinje u 16 sati, a od 17 sviraju Bekrije! Provjerimo svi zajedno!

P.S. Tko je eljan meda izloba je od 16 sati na istom mjestu!

Darko Babi u trenutku dok i njemu sklizne koja riba...

Postavljeno 30.09.2009. by Marko Baran
Broj otvaranja:3105
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.