TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Kako smanjiti troškove
U ovo vrijeme recesije svaka nam je kuna itekako bitna, kako u kućnom tako i u poslovnom budžetu. Ukoliko ste mali ili srednji poduzetnik (ili poznajete nekoga tko jest) ovo je odličan savjet kako uštedjeti novac a olakšati poslovanje.

„Osobni tajnik“ je usluga koja odavno postoji na zapadnim tržištima, odnedavno na Hrvatskom tržištu, a od sada i na našem području. Usluga osobnog tajnika troškovno je najpovoljnija alternativa za bilo koju vrstu djelatnosti malih i srednjih poduzetnika. U sklopu te usluge nudimo vam potpunu uredsku podršku – bit ćemo vaša tajnica, informatički ured, kadrovska služba itd.

Neke od usluga koji pruža osobni tajnik: skupljanje pošte, izvadaka iz fine, slanje pošte, komunikacija s knjigovodstvom, bankom itd., primanje narudžbi i poruka, nabava i slanje upita, zapisnici sa sastanaka, izrada obrazaca računa, narudžbe, upita itd., planiranje putovanja, rezervacija karata i hotela, event management iliti organizacija skupova, prezentacija, proslava itd., prijevodi tekstova, sigurnosno arhiviranje svih vaših podataka, tj. backup.

Usluge koje nudimo a koje nisu uračunate u cijenu sata, tj. obračunavaju se posebno po izvršenju usluge: izrada jednostavnijih web stranica, poput naše, te pomoć i komunikacija oko odabira najpovoljnijeg hostinga, održavanje informatičke infrastrukture, instalacija software-a, antivirusna zaštita, preventivno održavanje, savjetovanje pri odabiru i kupnji informatičke opreme koja najbolje odgovara vašim potrebama.

Kako znamo da stvari u poslu nikada nisu strogo ograničene, potrudit ćemo se izaći iz okvira i učiniti sve što možemo kako bismo se prilagodili vama i vašem poslovanju  te vam tako olakšali, a nadamo se i unaprijedili, poslovanje. Obratite nam se s povjerenjem. Više podataka  te cjenik naših usluga možete vidjeti na www.knjigovodstvo-gama.com.

Međutim, naša primarna djelatnost i dalje je knjigovodstvo. Knjigovodstvo GAMA osnovano je 2008.g. i od tada uspješno posluje. Zahvaljujući stručnom osoblju i suvremenim programskim rješenjima u mogućnosti smo ponuditi vam kompletnu knjigovodstvenu i računovodstvenu uslugu. Slobodno nam se obratite s povjerenjem jer iza nas je 25-godišnje iskustvo rada i vođenja računovodstva poduzeća, a upakirano u suvremeni način poslovanja. Možemo vam obećati znanje, stručnost, preciznost, brzinu i naravno redovno praćenje svih knjigovodstvenih zakona i propisa. Kontaktirajte nas u vezi bilo kakvih upita ili zahtjeva i zajedno ćemo naći najbolje rješenje. U mogućnosti smo vam ponuditi vođenje svih aspekata računovodstva za vaše PODUZEĆE (u čemu smo najbolji), OBRT, OPG, te savjet po potrebi.

Prva tri mjeseca poslovanja s nama nudimo vam 20% nižu cijenu knjigovodstvenih usluga! Vjerujemo da ćete biti zadovoljni kvalitetom naše usluge!

Više informacija pronađite na www.knjigovodstvo-gama.com.

Veselimo se susretu s vama!

Postavljeno 27.10.2009. by M.K.
Broj otvaranja:3104
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.