TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Poziv navijačima!
Pozivaju se navijači Nogometnog kluba "Lipik" ali i svi ostali ljubitelji nogometa i sporta da u subotu 3. listopada u 16 sati dođu na Gradski stadion u Lipiku gdje će biti odigrana utakmica 8. kola 3. Hrvatske nogometne lige istok u kojoj vodeći "Lipik" dočekuje nogometaše "Koprivnice".

Prilika je ovo da dođete i pozdravite nogometaše "Lipika" koji su u fenomenalnoj kup utakmici protiv splitskog "Hajduka" umalo napravili veliku senzaciju. Također, "Lipik" odlično igra i u trećeligaπkom društvu, a podsjećamo da su Lipičani prošle subote u Pleternici, u županijskom derbiju koji je ujedno bio i derbi kola, rezultatom 3:0 savladali "Slaviju".
Cijena ulaznice za subotnju utakmicu je 20 kuna.

Vidimo se na tribinama!
Postavljeno 02.10.2009. by Mario Barać
Broj otvaranja:3568
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.