TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Druga godišnjica povratka...
Dana 13. listopada 2009. obilježava se druga godina od povratka lipicanaca u Lipik! U prostoru Državne ergele Lipik, tog dana održati će se 1. godišnji pregled uzgoja Državne ergele Lipik.

U okviru HCK, kao jedna od ustrojbenih jedinica, djeluje i Državna ergela Lipik, koja je vraćena 13. listopada 2007. godine u Republiku Hrvatsku, nakon 16 godina od otuđenja početkom Domovinskog rata. Iz tog razloga, svake godine na dan povratka konja, u cilju obilježavanja povratka lipičkih lipicanaca kao jednog od najvećih događaja hrvatskog konjogojstva, održavati će se redovan godišnji pregled uzgoja Državne ergele Lipik.

Postavljeno 12.10.2009. by Marko Barčan
Broj otvaranja:3959
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.