TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
2. SKOK
Na sajamskom prostoru Gudovac kraj Bjelovara dana 24. i 25. listopada ove godine odrat e se 2. Sajam konja i opreme za konje, odnosno 2. SKOK. Sajam e se odrati u organizaciji Hrvatskog centra za konjogojstvo Dravne ergele Lipik, pod pokroviteljstvom Ministarstva regionalnog razvoja, umarstva i vodnog gospodarstva, te uz suorganizatore Bjelovarsko bilogorsku upaniju i Grad Bjelovar.

U trajanju od dva dana, sajam e obuhvaati razna dogaanja vezana uz konje, konjike športove i konjogojstvo. Sajam e se za posjetitelje otvoriti u subotu, 24. listopada, 2009., u 9:00 sati. Sveano otvorenje sajma odrat e se u 11:00 sati nakon ega e u 11: 30 uslijediti 'Radionica o predvoenju konja' profesionalnog predvodioca Luca Hendrixa iz Belgije. U 13:00 sati odrat e se 1. Smotra punokrvnih arapskih konja, shagyja i arapskih konja Republike Hrvatske nakon ega e uslijediti Aukcija konja u 15:00 sati. Ostatak dana posjetitelji e moi pogledati 2. izlobu haflinger konja RH, te uivati u natjecanju u vonji kroz unjeve i natjecanju u potezanju i utovaru klada na kola. Subotnji program zakljuit e se vonjom zaprega po sajmu.

U nedjelju, 25. listopada, 2009. program e zapoeti Osnivakom skupštinom udruge uzgajivaa gidran pasmine konja Republike Hrvatske u 10:00 sati, povodom ega e biti odrana i 1. Smotra gidran pasmine konja RH u 11:00. U sklopu nedjeljnog programa biti e prikazane i ostale izloene pasmine konja i magarci, te natjecanje u western jahanju, a odrat e se još jedno predavanje Luca Hendrixa o predvoenju konja. Program e se zakljuiti revijalnom vonjom zaprega.

Na ovogodišnji SKOK prijavljeno je oko 200 konja, te e biti predstavljen velik dio pasmina i uzgojnih tipova prisutnih u uzgoju Republike Hrvatske.

Uz gore navedeno, posjetiteljima e biti ponueni proizvodi izlagaa, zabavni program, a oekuje se i primjerena gastronomska ponuda, kao i inae u sklopu sajma.
Postavljeno 23.10.2009. by ValentinaZanetti
Broj otvaranja:3982
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.