TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
U Pakracu hospitalizirana dva pacijenta zbog svinjske gripe
Na podruju Poeko-slavonske upanije do sada je zabiljeeno ukupno 176 osoba koje su se svojim obiteljskim lijenicima od poetka pandemije do danas javile sa simptomima svinjske gripe.

Ravnateljica upanijskog Zavoda za javno zdravstvo Dinka Naki kae da je rekordnih 157 sluajeva zabiljeeno u posljednjem razdoblju od 10. do 16. studenog, pri emu je najviše pacijenata u dobi od 15 do 20 godina, odnosno meu školskom populacijom. Dr. Naki naglašava da, unato naglom poveanju evidentiranog broja oboljelih, nema razloga za paniku, jer je do juer u bolnicama hospitalizirano samo 6 pacijenata.

Dva pacijenta se nalaze u bolnici Pakrac, a ostali u Poegi i meu njima je u teem stanju samo jedan pacijent koji se trenutno nalazi na intenzivnoj skrbi.

Izvor: Radio Poega

Postavljeno 21.11.2009. by Dejan Ilii
Broj otvaranja:3242
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.