TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Pronašli smo najbolji stalak za bor
Obišli smo lipičko-pakračke trgovine i želimo vam preporučiti zaista najbolji stalak za bor na našem području. Ukoliko želite, proizvođači će vam ga dostaviti na kućni prag.

Ovaj stalak za bor kojeg vam predstavljamo je masivan i čvrst, a na cijevi ima ugrađen vijak s kojim se bor stegne kada se stavi u stalak. Stalak teži oko 3 kg, donji obruč je promjera 300 mm, visok je oko 350 mm.

Dok se po raznim trgovinama i trgovačkim centrima za besramno velike novce nude stalci od kineske plastike ili od otpadnog željeza, ovdje točno znate sto kupujete. Ne trebate se bojati da će vam stalak puknuti ili da će se bor prevrnuti.

Ovaj stalak možete kupiti u trgovini Metalko, ispred Bille, u Lipiku kod Haze, na centru Lipika i kod prodavača borova s našeg područja.

Također, ukoliko želite, proizvođači dostavljaju stalke i na vašu kućnu adresu. Dostavu vrše na području grada Lipika i grada  Pakraca. Samo nazovite broj telefona 099 700 3439 i stalak će dovesti pred vaš prag. Cijena stalka sa dostavom je 80 kuna (uključen PDV).


Postavljeno 21.12.2009. by TDL Marketing
Broj otvaranja:7360
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.