TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Napili se, muž otišao spavati, a prijatelj silovati njegovu ženu
POŽEGA - Mladom bračnom paru iz prigradskog naselja kod Požege u posjet je došao suprugov poznanik. Nakon što je domaćin zaspao, perverzni gost se obrušio na 20-godišnjakinju i silovao je.

U ponedjeljak u prijepodnevnim satima 30-godišnji muškarac prijavio je policiji silovanje svoje 25-godišnje supruge.

Naime, kako doznajemo od glasnogovornika Požeške policijske uprave Krunoslava Kokića, silovanje se dogodilo u nedjelju nešto prije ponoći. Supružnici su te večeri zajedno s 30-godišnjim poznanikom došli svojoj kući u jednom požeškom prigradskom naselju i kad je 30-godišnjeg supruga omamio alkohol i zaspao, 30-godišnjak, koji je također bio pod utjecajem alkohola, silovao je ženu koja je to priopćila suprugu u ponedjeljak ujutro nakon što se ovaj otrijeznio.

Iako se opirala te silovatelju nanijela i nekoliko vidljivih ogrebotinama, ovaj je ipak uspio u svom naumu.
Počinitelj je to isto prijepodne uhićen i tijekom krim-obrade priznao je silovanje i protiv njega slijedi kaznena prijava. U Policijskoj upravi doznajemo da je silovatelj već kazneno prijavljivan zbog teških krađa. Neslužbeno doznajemo kako su počinitelj i suprug silovane žene čak i školske kolege, no i da su imali neraščišćene račune.

Izvor:jutarnji.hr
Postavljeno 02.02.2010. by TDL
Broj otvaranja:3137
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.