TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Biciklom na Dan planete zemlje
Dan planeta Zemlje na biciklu u Moslavini je tradicionalna promidbeno-ekoloka akcija koja okuplja vie od 500 biciklista. Glavni dio dogaanja je biciklijada, tj. rekreativna vonja po zadanim rutama i programom na cilju.

DAN PLANETA ZEMLJE NA BICIKLU U MOSLAVINI - 17.04.2010. 
 
Ovogodišnja ruta je Kutina -Katolike aire. I ove godine sudionicima nudimo dvije rute vonje, teu za iskusnije bicikliste i lakšu obiteljsku rutu:

  1. Tea - ekstremnija ruta (24 km), start u 11.00 h s Trga kralja Tomislava Kutina
  2. Lakša - obiteljska ruta (15 km), start u 11.15 h s Trga kralja Tomislava Kutina

Za sudionike iz pravca Zagreba organiziran je poseban vlak BIKE-express, a na putu do Kutine staje u Sesvetama, Dugom selu, Ivani Gradu, Novoselcu, Popovai i Repušnici. 

Cjelokupni program i ruak za bicikliste priredit e se na prostoru kod lovake kue u Katolikim airama. Program obuhvaa: ugostiteljsku ponudu (grah gulaš, kobasice na šibi, šaran na rašljama, domai kolai, moslavaka vina, ostali napitci), sportske igre, tamburaši, izlagai na štandovima, rekreativno jahanje, vonju koijom, a za sve zainteresirane prirediti e se i dva izleta biciklima. 

Osim sudionika iz Kutine, Zagreba i regije, po prvi puta ove godine na biciklijadi sudjelovati e i old timer klub "Biciklin" iz Koprivnice koji dolaze sa old timer biciklima i predstavljaju atrakciju gdje god se pojave.

Pozivamo Vas na izvrsno druenje, opušteno i bez stresa rekreirajui se u prirodi prelijepe Moslavine. 

Više informacija:
TZG Kutine, 044 681 004, 095 902 2107, www.turizam-kutina.hr

Postavljeno 31.03.2010. by TZ grada Kutine
Broj otvaranja:2717
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.