TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
U Kupu Požega-Slavonija
Danas su u nazočnosti predstavnika klubova, u prostoru Nogometnog saveza Požeško slavonske županije ždrijebani parovi 4.kola Županijskog nogometnog kupa. U Zagrađu će se sastati članovi Prve ŽNL Graničar i Kamen iz Vetova.Posebnu pozornost izaziva susret na Rekreacijskom centru u Požegi,u kojem će sastati vodeća momčad I ŽNL i član IV HNL Istok požeška Slavonija. Utakmice su na rasporedu u srijedu 28.travnja s početkom u 17 sati.Pobjednici će se plasirati u polufinale Kupa,u koji se uključuju članovi III HNL Istok Lipik i Slavija iz Pleternice.

Izvor: Radio Požega
Postavljeno 12.04.2010. by TDL
Broj otvaranja:2507
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.