TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Uz veliku podršku navijača Lipik pobijedio i lagano kroči prema naslovu
Iako je ekipa Belišća pobijedila u zadnjih 8 utakmica u kojima nisu primili niti jedan gol, u Lipiku su izdržali samo tri minute kada im je mrežu načeo Baltić.

Mario Nume Egredžija bio je jedan od najzapaženiji aktera utakmice u prvom poluvremenu. Odigrao je desnog beka gotovo savršeno, a što se događalo u drugom poluvremenu nemamo pojma.

U utakmici 32. kola prvenstva 3.HNL Lipik je na domaćem terenu pobijedio Belišće rezultatom 3-1. Mi pravi novinari s TAKOdobre.com gledali smo samo prvo poluvrijeme u kojem je Lipik bio dosta bolji, stvorio je nekoliko izglednih šanci i poluvrijeme je završilo 1-0.  Nakon prvog poluvremena morali smo otići svojim putem pa ne znamo što se točno dešavalo. Rezultat nam je dojavio Ognjen Kafka, bivši i vjerujemo budući igrač Lipika. Kako nam je rekao, na 2-0 je povisio Milašinović iz jedanaesterca, a na 3-0 Marčinković. Gosti su na kraju smanjili na 3-1. Ako vas zanima više, molimo nazovite Ognjena ili mu se javite na "fejsbuku".

Po mom viđenju utakmice, vidljivo je da su nogometaši Lipika daleko od forme koja ih je krasila na početku prvenstva, ali i ove igre koje trenutno pružaju mogle bi biti dovoljne za osvajanje prvenstva. Do kraja su ostala još dva kola, jedno kod kuće, jedno u gostima, a Lipiku je za petama MV Croatia iz Slavonskog Broda koja od Lipika ima samo bod manje. Slijedeću subotu u predzadnjem kolu NK Lipik ponovno igra na domaćem terenu, pa bi bilo jako dobro kada bi se skupilo što više navijača.

Još na kraju treba svakako istaknuti veliku grupu navijača NK Lipika koji svojim navijanjem sve više nalikuju pravoj navijačkoj skupini. Mislim da bi i neki prvoligaši bili sretni kad bi imali ovakvo navijanje kakvo je Lipik imao u subotu.

Na tablici vodi Lipik sa 62 boda, druga je MV Croatia sa 61, treća Olimpija sa 57, četvrti Graničar sa 56 bodova. Ostali nam nisu bitni jer se više ne nalaze u utrci za naslov niti teoretski niti praktično.

Ako Vas zanima više o 3.HNl, rezzultatima i tablicama, molim vas, posjetite www.nogos.info. Već je skoro ponoć, spava mi se i ne da mi se tu sad kopirati tablicu i rezultate.

 Svima želim ugodan radni tjedan u kojem bi Lipik teoretski mogao osvoiti naslov.

Postavljeno 23.05.2010. by Dejan Iličić
Broj otvaranja:3606
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.