TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Lipik osvojio naslov prvaka 3.HNL istok
Nogometai Lipika osvajai su naslova 3. HNL Istok u sezoni 2009./2010. Pobjedom uz rezultat 3:1 na gostovanju u Prelogu, Lipik je zadrao bod prednosti i nakon posljednjeg 34. kola nad MV Croatijom.

Nogometaši Lipika pobjedom u zadnjem kolu protiv Mladosti iz Preloga osvojili su prvenstvo 3.HNL Istok. Zadnju utakmicu u odlinoj atmosferi pobijedili su 3-1, a golove su postigli akali i Šimunovi dva komada.

Kakva je bila atmosfera na utakmici i proslava naslova prvaka najbolje je na jednom forumu doarao jedan navija Lipika: 
"Juerašnja tekma u Prelogu je bilo nešto što se nije smjelo propustiti! Lipik je odigrao u skladu s renomeom najbolje ekipe 3. HNL istok. Toliko pametno i zrelo - svaka ast. Golovi pali u pravo vrijeme, akali u 5. minuti, Šimunovi u 40inekoj, i onda opet Šimunovi negdje u 60. minuti. Šimunovi je tako Prelogu ove sezone zabio 9 golova u 2 tekme. Atmosfera - nezaboravna, iz Lipika došao bus ljudi i još toliko i je došlo autima. Navijanje od prve do zadnje (pa i poslije ) minute, sve je bilo šampionski. I domaini su bili fenomenalni. Doekali su nas stvarno gostoljubivo, ohladili su pivo i vino, poslije smo išli ak i kod upnika na misno i završili u nekom restoranu "Lovac" gdje smo upali na neijih 15 godina mature. Ludilo....Pjesma do Lipika, a kad smo došli kui!!!!!!!! Otvorili smo pekare ujutro! 3 godine - 3 naslova prvaka - 3 pehara - 3 ranga"

Nogometašima Lipika je ovo 3 naslov u 3 godine. prije dvije godine osvojili su naslov prvaka 1. upanijske nogometne lige Poeško-slavonske i plasirao se u 4.HNL. Prošle godine NK Lipik je osvojio naslov prvaka 4.Hrvatske nogometne lige istok i plasirao se u 3.HNL. Ove godine naslov prvaka 3.Hrvatske nogometne lige otišao je u Lipik. Svaka ast igraima, vodstvu, navijaima...ma svima koji su na bilo koji nain doprinijeli ovim velianstvenim uspjesima.
 
 
Izvori: sportnet.hr, nogos.info, facebook.com 

Postavljeno 07.06.2010. by Dejan Ilii
Broj otvaranja:5835
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Lipik_10 piše: (23.07. 01:25)
Otili svi Poeani i ima. Ostao samo Ladovi
G_P piše: (22.07. 11:17)
Zato gadno gadno?! Tko je novi doao a tko otiao?
Lipik_10 piše: (21.07. 12:41)
Poele pripreme. Gadno,gadno!
oras piše: (08.06. 22:52)
Ma hvala, al igrat u ja u gojzericama, malo, pa onda u japankama ;-)
theman piše: (07.06. 19:18)
oras, imam ti ja kopake, ali kako bi ih probao trebali bi nekako dogovoriti preuzimanje jer mene nema u Lipiku... zovi na mobitel ako nisi nita naao
Lipik_10 piše: (07.06. 17:17)
I tko je trener? Postava?
oras piše: (07.06. 13:26)
Bilo je lako protiv treeligakih ekipa, pravo iskuenje nogometae Lipika oekuje u petak 11. lipnja u 17 sati kada e, u revijalnoj utakmici koja e biti predigra velikom pukom slavlju, snage odmjeriti s ekipon navijaa Lipika. E to e bit spektakl (piurija). Pozivamo sve da dou na ovu utakmicu i pozdrave prvaka 3. HNL istok za sezonu 2009./10. P.S. Jel ima tko kopake broj 43 ili 44?
Vezano
Vie od igre
21/09/09
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.