TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Karte za koncert Halida Bešlića nestaju velikom brzinom - Nabavite svoju ulaznicu
Ovih dana u Slavonskom Brodu i okolici sve je u znaku Halida Bešlića i njegovog velikog ljetnog koncerta u petak 02. srpnja 2010. godine na Tvrđavi Brod u Slavonskom Brodu. Mnogobrojni obožavatelji kralja estradne scene već su u velikom broju kupili karte da ne propuste vrhunski doživljaj na prekrasnom povijesnom mjestu, koje će zablistati ovom prilikom novim sjajem, te će se kroz povijesne zidine čuti najljepše pjesme ikad otpjevane. Halidov dragi grad nestrpljivo iščekuje stihove najljepših narodnih pjesama i samog pjevača, koji je nakon zadnjeg nastupa ostao drag prijatelj u srcima mnogih Brođana, ali i svih drugih koji su prisustovali koncertu.

Nakon rasprodanih koncerata u Areni Zagreb,  Spaladium Areni u Splitu,  dvorana u Čakovcu,  Rijeci,  Karlovcu te 20 000 ljudi na koncertu poklonu Gradu Heroju , vjerni obožavatelji izgleda ni ovaj put neće iznevjeriti slavnog pjevača.  Sigurni smo da će im se Halid odužiti najljepšim koncertom ikad,  kojeg i sam željno iščekuje.  Za svoje obožavatelje je pripremio mnoga iznenađenja na samom koncertu.  Od brojnih slavnih gostiju koji će s Halidom otpjevati neke od svojih pjesama do spektakularnog vatrometa koji će nadmašiti sva očekivanja kao i sam koncert.
Organizatori koncerta, agencija „Arnea“, predstavili su navedeni koncert kao događaj koji će ispuniti sva očekivanja i u isto vrijeme pružiti provod koji će se dugo pamtiti na ovim prostorima. Velik interes javnosti daje naslutiti popunjenost Tvrđave do posljednjeg mjesta.

Ulaznice se mogu kupiti na sljedećim prodajnim mjestima:
Slavonski Brod: caffe bar „Boa“, Brod-turist
Nova Gradiška: caffe bar „Charlie“
Požega: caffe bar „Zrinski“
Pleternica: caffe bar „Feniks“
Đakovo:  restoran „Mon Ami“
Vinkovci:  caffe bar „Vertigo“
Osijek: caffe bar „Top“ (Tvrđa)
I na prodajnim mjestima Eventima

Cijena ulaznice je 60 kuna u pretprodaji i 80 kuna na dan koncerta.

Postavljeno 22.06.2010. by Dejan Iličić
Broj otvaranja:3664
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.