TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
KBE STREETBALLipik2010 – turnir prvaka
Tradicionalni noćni košarkaški turnir KBE STREETBALLipik2010 održat će se od 18. do 21. kolovoza 2010. godine na igralištu Dječjeg doma u Lipiku. Za Trofej Dražena Petrovića ove godine igrat će najkvalitetnije ekipe dosada

Prva dva dana svoje malo prvenstvo odigrat će amaterske ekipe, osnovnoškolci i djevojke. U petak 20.08. na rasporedu je Profesionalni dio koji je ove godine u potpunosti dobio status Mastersa – završnog turnira za prvenstvo Hrvatske u streetballu.

U subotu, 21.08. Lipik će biti domaćin hrvatskog AND 1 turnira.

AND 1 je košarkaški brand posebno vezan za uličnu košarku, a zadnjih nekoliko godina predstavlja najprestižnije i najkvalitetnije streetball natjecanje diljem svijeta. Njihovi turniri su sinonimi za spektakularnu uličnu košarku prepunu odličnih poteza i zakucavanja. AND 1 utakmice se igraju na dva koša, sa po 4 igrača u svakoj ekipi na terenu manjih dimenzija što osigurava bržu igru i puno trke. Na ovom prostoru AND 1 održava po jedan turnir u Hrvatskoj, BiH, Srbiji, Makedoniji i Sloveniji. Pobjednici država idu na veliko finale koje je ove godine u Ljubljani.

Ono što će upotpuniti cijeli košarkaški spektakl jesu činjenice da će mnoge ekipe igrati u Lipiku i petak i subotu, te što je ovogodišnji kalendar hrvatskog streetballa u potpunosti “oćišćen” od sličnih turnira u vrijeme Lipika. Drugim riječima, neće biti preklapanja turnira kao lani, već će svim hrvatskim ekipama biti otvoren put da na Turniru prvaka postanu vladari hrvatske streetball scene.

Organizator turnira je udruga Inora, pokrovitelj Grad Lipik, a generalni sponzor KBE – Profine Croatia.

Uskoro više informacija…


Postavljeno 09.07.2010. by Ivan Pušćenik
Broj otvaranja:5551
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.