TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Izložba fotografija Ivana Jakovljevića
Ovogodišnji Mjesec hrvatske knjige koji traje od 15. listopada do 15. studenog pakračka knjižnica otvorit će izložbom fotografija.

 Naime, u zajedničkoj organizaciji Samostalne narodne knjižnice i čitaonice i Muzeja grada Pakraca 14. listopada (četvrtak) u 19 sati svečano će biti otvorena izložba fotografija Ivana Jakovljevića, mladog Pakračanina koji se već duže vremena bavi fotografijom. Nadamo se da će ova izložba privući veliki broj zaljubljenika u fotografiju, Pakrac i prirodu jer su Ivanove fotografije upravo spoj tih navedenih elemenata.
Radujemo se Vašem dolasku!
Postavljeno 13.10.2010. by Monika L-F
Broj otvaranja:3311
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.