TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
POĐIMO U AVANTURU!
Volite igrati online igrice, ali sve su vam već dosadile? Posjetite internetsku stranicu „Igre 247“ i otkrit ćete novu dimenziju dobre zabave.

Ovdje imate izbor od preko 2.500 različitih igrica, a svakog dana dolaze nove, još uzbudljivije i zabavnije. Pa, da vam kažemo malo o tome što vas sve ovdje očekuje. Ima tu za svakog ponešto – od sportskih igara pa do onih tipičnih igara za cure poput kuhanja, oblačenja, friziranja ili šminkanja. U igri „Dizajn torbice“ osmislite svoju idealnu torbu, a u „Poslovna žena“ odberite svoju najbolju poslovnu odjeću i zablistajte. Tu je i puno igrica u kojima možete vježbati čuvanje male djece. Vjerujte nam, nakon što odigrate „Čuvanje bebe“, vidjet ćete da to nije tako lako. Ova beba je stalno gladna, žedna, umorna, pa se zatim želi igrati, a s većim nivoom dolazi i veći broj beba. Neće biti lako, ali eto vam zanimljivog izazova! Vi to možete!

Za one najmlađe tu su Ben 10 igre u kojima ćete imati priliku sudjelovati u brojnim avanturama sa svojim najdražim televizijskim junakom te mu pomoći poraziti brojne zlikovce. Jedna od najigranijih je „Ben 10 pucanje“ u kojoj Ben 10 puca na različite zločeste likove. Što je veći level, to je teže i pucati, ali nemojte odustati. Pokušajte preći sve levele. Za one koji vole malo mirnije igre tu je „Ben 10 bojanka“ gdje sve likove iz ovog crtića možete obojiti kako god vam padne na pamet.

Tu je i još jedan poznati televizijski junak. Spiderman igre prikovat će vas za računalo! Skačite sa zgrade na zgradu, spasite Mary Jane, očistite grad od zločinaca, vratite mir na ulice New Yorka i još mnogo toga. Uzbudljive avanture, zar ne?  Sigurno ste nestrpljivi da započnete s igrom, pa vam više nećemo dosađivati. Zaigrajmo!
Sponzorirani članak
Postavljeno 04.11.2010. by tdl
Broj otvaranja:2713
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.